K získaniu materského príspevku je uvedená podmienka 270 dní nemocenského poistenia(v priebehu 2 rokov).
Chcela by som vedieť, ktoré dni sa počítajú resp. nepočítajú do 270 dní nemocenského poistenia? Sú to odpracované dní? Počítajú sa aj štátne sviatky, dovolenkové dni, PN alebo P?
Ďakujem
@robotann normalne sa pocita od-do je pracovna zmluva ... ale treba aj mat aktivne nemocenske poistenie alebo byt v ochrannej lehote .... nestaci len 270dni np za 2 roky
Ďakujem ☺️
Ahoj prosím vás viete mi poradit ci budem mať nárok na materské a tehotensky prispevok ked som zamestnana na neurčito od 2018 momentalneRd so starším a som opäť tehotna termin mam v decembri takže by to malo byt retazovy pôrod ale prva MD mi nebola uznana nakoľko mi chybalo 11 dni do povinnych 270 nastupila som do prace uz tehotná o com som nevedela vtedy tak ci mi bude teraz priznaná ci budem mat splnenych 270 dni NP uz teraz?
Ďakujem
@robotann všetky dni sa počítajú. Odkedy si zamestnaná až dovtedy keď už zamestnaná nie si. Víkendy, sviatky, PN, všetko.