Ahojte, ak som zamestnaná na dobu neurčitú, len teda skrz tehu som od septembra PN, daňové priznanie za mňa aj tak automaticky podáva zamestnávateľ, netreba ho o to žiadať, či? Ďakujem.
@sinnovea1 ak ti postou prislo od zamestnavatela Potvrdenie o prijme za 2019, tak s tebou na rocne zuctovanie nerataju. Musis si uz len podat dp.
(Malo ti uz prist. Ale mohlo sa na poste stratit. My sme tento rok mali uz 2 reklamacie, ze im neprislo).
Ak neprislo, pytaj si ho, potrebujes ho k danovemu.
Alebo sa spytaj, ci ti planuju robit rocne zuctovanie (bez tvojej ziadosti by nemali, lebo nemaju od teba podklady na to).
@moonlight1210 Potvrdenie je zamestnavatel povinny vydat do 10.3.,cize nemuselo jej este prísť.😉
@evittam
@moonlight1210
@veronikaszabova ďakujem za odpovede. Tak my sme malá firma a nikdy sme to nikto nejak nežiadali, účtovníčka nám to robila automaticky sama. Teraz som sa pýtala skôr preto, že som neni v dianí a teda nemám celkom prehľad..ale poriešim to priamo s ňou, ďakujem
@sinnovea1 jasne, ze musis ziadat. Uz je neskoro, aby si to podpisala. Budes si musiet sama urobit DP