Papier o zamietnutí maternity sure start grant z Anglicka

menatko
14. feb 2013

mate niekto skusenosti so ziadanim porodneho v anglicku? vola sa to maternity sure start grant a je to 500£. potrebujem totizto zamietaci list "refusing letter" od nich ako dokaz pre slovensky urad prace, ze som to tam nedostala. poslala som ziadost uz v decembri a zatial som nedostala odpoved, pricom to vraj trva 2 tyzdne... tak neviem ..nevie niekto ako to ma vyzerat?

ninalondon
14. feb 2013

Zavolaj im.0845 608 8580 (option 2)

katulka1141
14. feb 2013

menatko ja som dostala papier od svojej midwife kde sa pise,ze mas na to narok,len ked uz poberas benefity.takze pokial si zamestana tak nan nemas narok.ale ak zistis nieco ine budem len rada 🙂

aliza
14. feb 2013

@menatko a ty si poslala normalnu ziadost o grant? ak ano, tak do 2 tyzdnov si mala mat odpoved. Ak neprisla, treba ich kontaktovat a spytat sa, co sa stalo.

aliza
14. feb 2013

@katulka1141 ak nemas narok, aj tak teba poslat ziadost, ak si chces vybavovat porodne na SK. Iny dokument totiz nevydavaju, iba odpoved na spominanu ziadost.

menatko
autor
15. feb 2013

viem, ze na to nemam narok, to by som musela byt socialny pripad to znamena byt nezamestnan, poberat benefity a podobne. ide mi prave o tu odpoved na ziadost, ktoru som este stale nedostala...
@ninalondon dakujem za cislo

katulka1141
15. feb 2013

aliza dakujem ti.ja som ani nevedela,ze tu odpoved mi treba na slovensko.som si myslela,ze ked na to nemam narok tak si to vybavim na slovensku.este raz vdaka.

menatko
autor
15. feb 2013

@katulka1141 ano potrebujes ten papier-odpoved. prikladas to k formularu na urade prace. ak si este v uk vybav si to tam a budes mat pokoj. ja to momentalne riesim len anglicka strana ma nejako ignoruje ..v pondelok tam zavolam na to cislo a uvidim..

katulka1141
15. feb 2013

@menatko dakujem ti pekne a drzim palceky nech sa to coskoro vyriesi.🙂

menatko
autor
21. feb 2013

@ninalondon volala som na to cislo co si mi dala ale nepouziva sa .. 😖 tak neviem ..a ani tie ostatne cisla z webu nefunguju. ak mas tu odpoved nemohla by si mi ju oskenovat prosim ta pekne a poslat na mail majasmrekova@pobox.sk ???? aby som aspon vedela ako to vyzera .