Papier na predĺžený rodičák

lellla
29. dec 2020

Dievčatá prosím vás prišiel.mi dobrom ten papier čo mám vyplniť na pandemicky rodicak a poslať ho alebo znaiest...momentálne s ani nedá odísť z domu a ísť osobne alebo na poštu...je napísané že môžem odfotiť a poslať mailom ale ako myslia to môžem odfotiť mobilom normálne a poslať do mailu jednu a druhú stranu či ???? Veľmi mi pomôžete lebo s aneviem na upsvar dovolať a robia len do 11tej .vdaka

zojanka
29. dec 2020

Môžeš to odfotiť aj telefónom a poslať mailom, ale pekne, vystreté, na svetle, zaostrené, od kraja po okraj papiera nech nevidno pol obyvačky v pozadí. A na úrade robia normálne do 15tej. Do 11tej sú úradné hodiny pre tých čo chodia osobne.

lellla
autor
29. dec 2020

@zojanka ďakujem pekne ja im to teda odfotim ....ja sa tam nedostanem celý týždeň bohužiaľ ale myslela som že preto sa nedá dovolať lebo majú len že do 11tej úradné hodiny...skúsim ešte zavolať lebo mail neviem ten nenapísali🙈

zojanka
29. dec 2020

@lellla skús na nete na stránke tvojho uradu najst kontakty, konkretne odd. statnych socialnych davok a skus na ine cislo.

lellla
autor
29. dec 2020

@zojanka vďaka idem skúsiť 😌

jana005
29. dec 2020

@lellla ja som ho oskenovala a tak poslala

nikpa
29. dec 2020

@lellla môžem sa spýtať kedy ti končí rodičak? Mne končí 31.12. a ešte mi nič neprišlo. Teda myslim, ze by malo aj mne...

lellla
autor
29. dec 2020

@jana005 nemám na čom skenovať preto doma a opýtala na foťák 😂

lellla
autor
29. dec 2020

@nikpa príde ti až budúci mesiac ..mne skončil v novembri