Dobry den ,chcem sa spýtať ako to je teraz z pandemickym rodicakom syn bude mat v juny 3roky do škôlky nastupuje az v semptembri .budem mat na pandemicky narok ?
pandemicky rodicak mozes poberat pokial je vyhlaseny nudzovy stav. A nudzovy stav je zatial do 28.5.... co sa bude diat potom to ani srnky netusia :D ale ak by ho predlzili tak mas narok
@adriana2503 pandemicky rp sa neviaze na nudzovy stav
@ofzuza nehadam sa je to mozne....mna sa to ani netyka takze je mi to vlastne jedno 😎....ja som len napisala to co vcera povedala tetuska na urade mojej susede, lebo jej dcerka mala vcera 3 roky a bola si vybavovat pandemicky RP
@ofzuza a na co sa viaze?
@danieladeley na mimoriadnu situaciu....ta konci vyhlasenim vlady.
@adriana2503 a kde sa mam ist informovat na socialnu ci na úrad prace?
@drobcek07 ak ukoncis PP, mas narok na podporu, nie pand.RP
@veronikaszabova pokiaľ sa iba zaeviduje na ÚP a nepožiada o podporu alebo sa zaeviduje ako osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov tak jej pandemický RP budú vyplácať nakoľko v čestnom vyhlásení uvedie, že v čase keď o pand. RP žiadala nemala nárok na inú dávku - a klamať nebude - nemala, lebo o ňu nepožiadala. Bežná prax - poradil ju maminkám p. Mihál.
@alenah31ak aj nepožiada o podporu budeme od nej žiadať, nech ide na pandemickú OČR - inak je to špekulatívne
@drobcek07 to je zadlho. Zalezi ako sa na vlade vyspia