Zdravím vás, tí rodičia čo si vybavovali pandemicke očr, čo ste hľadali do kategórie, že na ňu máte nárok. Prosím vás, keď ste ju šli potvrdiť k detskému lekárovi, nemal / la ju problém potvrdiť? Čo vám hovoril /la lekár pri podpisovaní? Nemuseli zastávať nejaké vynyslené diagnózy? Môj syn 4 ročný chodí do škôlky, avšak dcéru zachvilu 3 ročnú mi nezobrali a som s ňou doma. Nemôžem ísť ani do práce teda sa o ňu starám celý deň. Ďakujem
Ked nechodis do prace na OCr narok nemas. A na pandemicku uz vobec nie. A ked uz pandemicka sa cez lekara ani neriesi.
A nebudes mat skor narok na pandemicky rodicak? To si skor zisti...
Ked nechodis do prace na OCr narok nemas. A na pandemicku uz vobec nie. A ked uz pandemicka sa cez lekara ani neriesi.
A nebudes mat skor narok na pandemicky rodicak? To si skor zisti...
@sveronika94 si zamestnaná, či si po RD bez práce a bez nároku na podporu? napríš presnú situáciu, aby ti kočky napísali či máš nárok na pademický rodičovský príspevok....pandemická OČR je lenv prípade ak si zamestnaná a škola/kôlka je z pandemických príčin zavretá - trvá zhruba 10dní.....už to nie je ako pri 1vlne že na pandemickej OČR ostávaš lebo sa bojíš dať dieťa do školy či škôlky.....
@mogaa a toto na nu neplati ?
U detí, ktoré ešte nenavštevujú materskú školu, a u blízkych príbuzných, ktorým je poskytovaná starostlivosť v zariadeniach sociálnych služieb, zostáva situácia nezmenená, t. j nárok na pandemické ošetrovné majú oprávnené osoby naďalej aj v prípade, ak sa rozhodnú nedať dieťa alebo blízkeho príbuzného do zariadenia z obavy pred koronavírusom.
Dobrý večer.Ja som s 10r dcérou na pand.ocr. Platí mi ocr aj počas zimných prázdnin? Ktoré dali už o niečo skôr od 21.13 Dakujem
Pandemicku ocr lekar nepotvrdzuje.Mna by zaujimalo,kto na nu teraz ma narok,kedze skolky a skolske kluby maju brat deti rodicov nie len z kritickej infraštruktúry,ale aj tych,ktori nemozu pracovat z domu.To by vsetky deti mohli nastupit.Doma by zostali len deti nezamestnanych a na materskej