Otec na materskej, zmena práce a škôlka

nika898
21. máj 2018

Ahojte zienky chcem sa vas opytat viem ze ju tu mnoho takych tem ale bohuzial nemam cas ich hladat a citat dlhe diskusie. Takze v skratke mam 2 synov jeden mal v aprili 2 roky druhy 5 mesiacov. Starsi syncek ma podozrenie na autizmus a bolo nam odporucane dat ho skolky od septembra. Manzel by chcel ist na matersku ked mne skonci. Bude aj pravdepodobne menit zamestanie ale to este nie je na 100%. Teda moja otazka ako je s materskou keby isiel syncek naozaj v septembri do skolky a nemal este 3 roky a manzel by zmenil zamestanie? Za kazdu cennnu radu dakujem ☺

evittam
21. máj 2018

@nika898 Normalne môže chodit do skolky.

nika898
autor
21. máj 2018

@evittam dakujem za odpoved ☺

ukulela
21. máj 2018

@nika898 ale manzel musi vycerpat materku tiez len do troch rokov dietata. noe, ked sa tebe skonci. takze najneskor v 2 a pol roku musi zacat cerpat MD.

nika898
autor
21. máj 2018

@ukulela to zacne mne konci teraz v july a to bude mat starsi 2 roky aj 3 mesiace takze to stihne ☺

majusqa77
21. máj 2018

...pripadne najskor na starsie a potom na mladsie

nika898
autor
21. máj 2018

@majusqa77 tak aj chceme ze najprv bude na starsieho potom na mladsieho ☺

ukulela
21. máj 2018

pockat - nekomplikuje sa to tym druhym dietatom? - ty zrejme nebudes dostavat rodicak sucasne na mladsie, mylim sa?

nika898
autor
21. máj 2018

@ukulela rodicak dostavat nebudem. Manzel chce byt rok na materskej 6 mesiacov so starsim a nasledne 6 mesiacov s mladsim. V praci ci v starej pripadne novej to ma uz dohodnute. Cize on bude normalne pracovat len na inu zmluvu.