@ellaafi ano mi sme dali vsetko tak jak malo byt on dokonca menil pracu.takze tam nieje problem.ked sme volali na socialku tak to bolo schvalene a nakoniec prisiel papier ze predlzuju lehotu.ze vraj dostali dajaky prikaz ze musia vsetko preverit.tak sme volali no a ona nam spominala ze vraj ja niesom na up.tak ze kto sa stara o dieta.ked jej manzel povedal ze ale ja nikde nerobim ale som doma tak len povedala aha a ze dalej bude postupovat podla zakona.tak preto sa pytam ci musim byt na up.
ale pokial nebude na UP tak potom to nema logiku. muz na materskej a ona ako osoba starajuca sa o to iste dieta do 6r? neviem no.. mozno preto to chcu preverovat.. bohvie..
@evca65 ahoj, prosím ta, to muž môžeš ísť na materskú tak, že chodí normálne do prace a ja som naďalej doma s malou? To ja som nikde o tom nepočula, existuje niečo také?
@baccio to viem on tam mal viac jak 270 dni.mne ide akurat oto ze pani na urade riesila to ze ja niesom zaevidovana na urade prace ze potom kto sa vlastne stara o dieta ked je muz v praci.tak preto sa pytam ci musim byt alebo nie bo na urade prace povedala ze nemusim.ale uz mam akurat z toho gulas lebo kazdy hovori nieco ine. A ja nikde nerobim aj na matersku som isla UP.
Prosim vas stalo sa vam ze manzelovi zamietli matersku koli tomu,ze chodi do prace a vy ste nadalej ostali z dietatom doma? Nam predlzili lehotu na rozhodnutie o dalsich 60 dni.vraj koli tomu ze nemozu rozhodnut kedze on pracuje a ja som doma ale niesom evidovana na urade prace. Na zdravotnej som na nahlasila ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov.preto sa pytam neviete nahodou musim ci nemusim byt evidovana na UP.kedze nikde som nic take nenasla. Dakujem za rady.