Môže poberať manžel materskú ďalej podnikať-chodiť do práce a ja byt doma ako nezamestnaná s dieťaťom?
@zuzulka558 ahoj.ale mohol chodiť normálne do roboty a ty len teda tu zdravotnú si si platila?
Nemôže pracovať naďalej na mieste, od kade sa mu ráta materské. Myslím, že ale popri materskej môže pracovať na dohodu na inom mieste . V prípade, ze by przcoval mu môžu zamietnuť materskú. Ale sú tu baby, ktoré sa vyznajú lepšie. Môj je na materskej a pracuje len na dohodu, aj to iba príležitostne, nakoľko ja pracujem.
Nie, nemôže naďalej plnohodnotne pracovať. Buď sa stará o dieťa a poberá materské alebo pracuje
Rovno povedz že chcete odrbat systém. Sociálna poisťovňa si na takéto špekulácie dáva pozor, tak aby si potom nebola prekvapená.
Čo znamená spojenie podnikať-chodiť do práce?
Pracovat nemôže ak je zamestnanec, ak je szco podnikateľskú činnosť moze vykazovať nadalej
📌
Pracoval stylom ze zaskocil u kamarata nejakeho zamestnanca ale to raz za mesiac
U nas bol manžel na materskej ked malá mala polroka a ja som si platila zdravotnu kazdy mesiac, ja aom bola doma ďalej