Otec na materskej a matka doma

30. aug 2022

Môže poberať manžel materskú ďalej podnikať-chodiť do práce a ja byt doma ako nezamestnaná s dieťaťom?

zuzulka558
30. aug 2022

U nas bol manžel na materskej ked malá mala polroka a ja som si platila zdravotnu kazdy mesiac, ja aom bola doma ďalej

autor
30. aug 2022

@zuzulka558 ahoj.ale mohol chodiť normálne do roboty a ty len teda tu zdravotnú si si platila?

jaga18
30. aug 2022

Nemôže pracovať naďalej na mieste, od kade sa mu ráta materské. Myslím, že ale popri materskej môže pracovať na dohodu na inom mieste . V prípade, ze by przcoval mu môžu zamietnuť materskú. Ale sú tu baby, ktoré sa vyznajú lepšie. Môj je na materskej a pracuje len na dohodu, aj to iba príležitostne, nakoľko ja pracujem.

lilinka88
30. aug 2022

Nie, nemôže naďalej plnohodnotne pracovať. Buď sa stará o dieťa a poberá materské alebo pracuje

lesana25
30. aug 2022

Rovno povedz že chcete odrbat systém. Sociálna poisťovňa si na takéto špekulácie dáva pozor, tak aby si potom nebola prekvapená.

draik
30. aug 2022

Čo znamená spojenie podnikať-chodiť do práce?

hilda08
30. aug 2022

Pracovat nemôže ak je zamestnanec, ak je szco podnikateľskú činnosť moze vykazovať nadalej

lamonita
30. aug 2022

📌

zuzulka558
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzulka558
30. aug 2022

Pracoval stylom ze zaskocil u kamarata nejakeho zamestnanca ale to raz za mesiac