Ahojte baby,mladsia má 3,5r a podala som v auguste žiadosť na predĺžený rodičovský zo zdrav.dovodov. Dnes som si našla v schránke,že sa mám čo najskôr dostaviť na upsvar kvôli tej žiadosti. Nenapísali vôbec,že by som mala dačo dokladat ani nič,len prísť.Prikladala som k žiadosti kópie všetkých výsledkov za posledný polrok. Vyzvali Vás takto,že prísť osobne? Na čo sa mám pripraviť? Nechápem,čo tam odo mňa môžu chcieť.
@elizita 3krat mi predlžovali ani raz som osobné nebola..
@slavomira236 akurát mi píše kamoška,že ju tak tiež predvolali a musela ešte raz všetko vypisovať a potom jej o 2 dni prišlo rozhodnutie,že jej ho nepriznávajú.. nejaký divný postup
A podpisala si vsetky papiere?
Velmi vymyslaju ohladom tychto veci za posledny rok...uz som vela o tom pocula...mne tiez neschvalili ..a to som rok uz mala predlzeny a stav ten isty v podstate...dlho im to trva a na koniec to neschvalia...proste lekar si najde neaky plny paragraf a UPSVAR to uz neriesi ..brrrr
hlavne vec ze nasi "slavni obcania kakovej farby "(cigani) ma kazdy druhy predlzeny,alebo prace neschopny ...
@alenamihal
@elizita ono ani sa nečudujem že to trvá a veľa prípadov neschvália....nie sú peniaze nezvyš....veľa prípadov sa poschvaľuje aj deťom ktoré v pohode môžu ďalej chodiť do škôlky a veľa mamičkám vyhovuje poberať aj rodičovský príspevok aj mať dieťa v škôlke, oni v práci....ja nehovorím, že je to váš prípad, ale ak by mamičkám ktoré majú predĺženú RD z dôvodu zlého zdrav.stavu dali len podmienku že dieťa môže chodiť do škôlky na pol dňa alebo by nemohli chodiť do práce, tak by bolo oveľa oveľa menej žiadostí a deti ktoré to naozaj potrebujú by ho mali schválený.....
@zuzinka888 áno,ja som si bola osobne brat čo k tomu treba
Tak dnes som tam bola. Hoci som bola osobne si brat papiere k tomu,tak mi chýbali komplet prehlásenia a samotná žiadosť o rodičovský. To,čo mi dali predtým,sa týkalo len posúdenia zdravotného stavu. Tak preháňajú človeka.
@elizita a aké má dg?