Osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov

1. máj 2022

Ahojte,
Manzel si bude vybavovat MD a ja by som sa prihlasila na starsieho syna do zdravotnej ako osoba starajuca sa o dieta do 6rokov. Pytala som sa riaditelky MS, ze ako to u nich funguje, kedze syn bude chodit do skolky na 4hodiny. Takze netreba ziadnu ziadost, ze sa jej mam len pripomenut, ked ten "den" pride. Cez tyzden sa mam v plane zastavit v zdravotke, aby som sa popytala priamo u nich ako postupovat.
Tie, co ste tym uz presli ako to bolo vo vasej skolke? Chceli od vas nieco, ci stacilo len ustne dohodnutie? Ci v zdravotke budu ziadat nejake prehlasenie o tom, ze dieta bude chodit len na 4hod. Riaditelka mi povedala, ze ked bude nieco treba, tak mi to napise/vypise/potvrdi....dakujem

slnecnica1987
1. máj 2022

V ZP som vypisala asi 2-3 papiere, zda sa mi, ze tam bolo potrebne len zaskrnut, ze dieta bude chodit len na 4 hodiny. V MŠ som to len povedala, nič sme tam inak neriešili, nemuseli nič potvrdzovať.

kacena4
2. máj 2022

otazka je ci dieta len bude chodit do skolky, alebo uz chodi, ak len bude urcite treba oficialne ziadost vyplnit ak uz chodi nic sa nemeni pokial viem

autor
2. máj 2022

Uz chodi do skolky