Nemá niekto skúsenosť s osetrovnym na dieťa starším ako 10 rokov. Syn si zlomil nohu nemôže byť sám doma aj keď ma 12 rokov nevie sám ani prejsť na záchod. Dnes som bola u doktorky a ta mi môže vypísať OCR len na 10 dní sadra na nohe ma byt možno aj 6 týždňov. Neviete o nejakej vynimke v tomto prípade Veľmi pekne ďakujem za názory alebo skúsenosti...
Veď ti môže dať očr na koronu. Ja tak mám na 11 ročnú, lebo sama nezvláda školu.
Ďakujem žienky uvidím ako pochodim OCR je pre mňa nejakých 300 eurale v tejto kríze dosť aj keď sa o nich musím popasovať nie je to doriešené dieťa 12 sa nevie o seba postarať stále okolo neho behám úlohy piť jest hygiena ale to nikto nevidí ešte raz ďakujem ❤️
syn si na sadru zvykne a poradí si aj bez toho,aby si ho obskakovala,tým nepíšem,že má ostať sám doma...všetko zaleží od lekára,dalších dní ti môže dať na inu dg,ak bud eochotná
dalších 10 dní...
@marina23 ahoj ja som mala dceru so zapalom pluc bola som na ocr a potom som ochorela aj ja a ostala som PN. Samozrejme zlomena noha nie je nakazliva. Mozes to este riesit aj dovolenkou, a podla toho ako na tom syn zdravotne bude, mozno uz bude vediet fungovat aj samostatne. Nepises ci ide o komplikovanu zlomeninu.
@marina23 Keby bola vynimka doktorka by ta iste informovala dat si 10 OCR 1 den paragraf a znova 10 dni OCR zatial aspon tak a potom uvidis