Opätovné predĺženie platenej rodičovskej dovolenky

marienka669
24. okt 2014

mamičky chcela by som poprosit o radu mam predlženu platenu rodičovsku do 30 novembra chcela by som si predlžit ešte o 1 rok stači mi doložit papiere o pretrvavajucom nepriaznivom stave alebo si musim ist po žiadost a nanovo vypisat dakujem 🙂

stanislavao
24. okt 2014

@marienka669 mal by vam prist papier - ziadost o dokladovanie zdravotneho stavu. mne to chodi kazdy rok. potom staci na UPSVaR dolozit aktualny lekarsky nalez od odbornych lekarov. nie od obvodnej lekarky. netreba nanovo vybavovat ziadost.

marienka669
autor
24. okt 2014

dakujem krasne velmi ste mi pomohli 🙂 mame dvojičky a maju velmi slabu imunitu do mesiaca sme aj 2 krat chori a nič sa to nelepši uvidime či nam predlžia dakujem

fidorka7
24. okt 2014

@marienka669 pokiaľ lekár na posudkovom stanovil kontorlu zdravot.stavu detí, atk príde domov výzva zdokladovať nové nálezy a on posúdi, či tento stav trvá. netreba nič vypisovať

marienka669
autor
24. okt 2014

@fidorka7 dakujem krasne 🙂

nikitkad
5. nov 2015

@stanislavao nam predlzili len do 4 rokov chcem si opat predlzit .takze mam cakat na nic kym mi nieco poslu??

stella231
4. jan 2016

@nikitkad a poslali? Mne konci onedlho a tiez chcem predĺžiť.

nikitkad
5. jan 2016

@stella231 no poslali ze mam len poslat nove papiere ale cakam na rozhodnutie

stella231
5. jan 2016

@nikitkad čo znamena nove papiere ? my mame astmu bronchialnu a dychavičnosť.čiže si mam vypytať papier na novo od upsvar a isť k obvodnemu a potom k plucnemu ? či ? ako to bolo u vas ?

nikitkad
5. jan 2016

@stella231 ti dojde domov oni ti napisu co pozaduju!ja som potrebovala od alergologa a too sme celiatici co stym nema nic spolocne,

stella231
5. jan 2016

@nikitkad a nemaš na rozhodnuti napisane posudkova komisia že kontrola vtedy a vtedy ? nemala si tam niečo take uvedene ?

nikitkad
5. jan 2016

@stella231 mala ale musia ta vyzvat.

mina982013
21. jan 2018

Dpbry deň, oni Vam poslu papier, vyzvu na dolozenie papierov, ktore nesmu byt staršie ako6mesiacov a mate nato 30 dni aby stw im to dodali inak to zanika, ak to poslete, staci len papiere od lekarov na posudkove oddelenie poslat. Ja som to teraz toez vybavovala a uz pondelok by mi mal prist list od nich tak som zvedava. Pekny den

amiya
10. apr 2018

Ahojte žienky schvalili vam opätovne rodičovský ? Ale diagnózy ?

amiya
15. máj 2018

Žienky predĺžili vam opätovne ?

lenkavrananova
2. dec 2019

@stanislavao dobrý deň takže mi príde niaka výzva a len doložil aktuálne nové správy už nemusím nanovo žiadosť?

stanislavao
2. dec 2019

@lenkavrananova môj príspevok je sped piatich rokov. Netuším aké sú dnes podmienky.

chaarliizee
5. feb 2020

@lenkavrananova ahoj. Prosím ťa ako si doriesila opätovne predĺženie. Bolo treba znovu požiadať,či?

lenkavrananova
5. feb 2020

@chaarliizee zatiaľ čakám na výzvu na posudku mám kontrolu 3.3.2020 tak uvidim

chaarliizee
13. apr 2020

@lenkavrananova ahoj. Prosím ťa ako sa doriesilo to predĺženie?

lenkavrananova
13. apr 2020

@chaarliizee prisla mi vyzva na zaciatku februara zaniesla som spravy a za 3 tyzdne mi prisiel posudok schvali zas na rok

chaarliizee
14. apr 2020