mamičky chcela by som poprosit o radu mam predlženu platenu rodičovsku do 30 novembra chcela by som si predlžit ešte o 1 rok stači mi doložit papiere o pretrvavajucom nepriaznivom stave alebo si musim ist po žiadost a nanovo vypisat dakujem 🙂
dakujem krasne velmi ste mi pomohli 🙂 mame dvojičky a maju velmi slabu imunitu do mesiaca sme aj 2 krat chori a nič sa to nelepši uvidime či nam predlžia dakujem
@marienka669 pokiaľ lekár na posudkovom stanovil kontorlu zdravot.stavu detí, atk príde domov výzva zdokladovať nové nálezy a on posúdi, či tento stav trvá. netreba nič vypisovať
@fidorka7 dakujem krasne 🙂
@stanislavao nam predlzili len do 4 rokov chcem si opat predlzit .takze mam cakat na nic kym mi nieco poslu??
Dpbry deň, oni Vam poslu papier, vyzvu na dolozenie papierov, ktore nesmu byt staršie ako6mesiacov a mate nato 30 dni aby stw im to dodali inak to zanika, ak to poslete, staci len papiere od lekarov na posudkove oddelenie poslat. Ja som to teraz toez vybavovala a uz pondelok by mi mal prist list od nich tak som zvedava. Pekny den
Ahojte žienky schvalili vam opätovne rodičovský ? Ale diagnózy ?
Žienky predĺžili vam opätovne ?
@stanislavao dobrý deň takže mi príde niaka výzva a len doložil aktuálne nové správy už nemusím nanovo žiadosť?
@lenkavrananova môj príspevok je sped piatich rokov. Netuším aké sú dnes podmienky.
@lenkavrananova ahoj. Prosím ťa ako si doriesila opätovne predĺženie. Bolo treba znovu požiadať,či?
@chaarliizee zatiaľ čakám na výzvu na posudku mám kontrolu 3.3.2020 tak uvidim
@lenkavrananova ahoj. Prosím ťa ako sa doriesilo to predĺženie?
@chaarliizee prisla mi vyzva na zaciatku februara zaniesla som spravy a za 3 tyzdne mi prisiel posudok schvali zas na rok
@lenkavrananova dakujem
@marienka669 mal by vam prist papier - ziadost o dokladovanie zdravotneho stavu. mne to chodi kazdy rok. potom staci na UPSVaR dolozit aktualny lekarsky nalez od odbornych lekarov. nie od obvodnej lekarky. netreba nanovo vybavovat ziadost.