Dobry den neviete mi niekto nahodou poradit? Pripad nebudem opisovat velmi komplikovane ale podala som si o rodicovsky prispevok na uspvar na zaklade podnetu pracovnicky z ineho upsvaru ziadost zamietnuta. Tak som pisala email na ustredie kde mi bolo povedane ze ano mam narok na rodicovsky prispevok. Tak som sa teda odvolalq a z ustredia mi prislo rozhosnutie ze teda nemam narok na rodicovsky prispevok a ako odvodnenie opisuju uplne iny pripad. Absplutne to so mnou nesuvisi. Proti rozhpdnutiu z ustedia sa neviem odbolat. Nebieye niekto ako mam postupovat ak nesuhlasim s rozhodnutim v ktorom som nasla niekolko chyb v datumoxh narodenia mena tam boli popletene hala bala a odvodnenie absolutne nesuvisiave s mojim pripadom? Dakujem vam
@8mii8 Beriem späť🙂 v sociálnych veciach nie je potrebné pred správnym súdom byť zastúpený advokátom. Ale žalobu podať môžeš, ale len do dvoch mesiacov od oznámenia rozhodnutia Tebe. A môžeš skúsiť aj to, čo napísala predo mnou kočka, ozvať sa pre chyby v rozhodnutí...
@diamand2326 ďakujem pekne skúsim teda
@8mii8 Skús si dačo pozrieť k tomu na internete. Je to téma správna žaloba proti rozhodnutiu správneho orgánu. Upravené je v zákone 162/2015-spravny súdny poriadok, prípadne skúsiť advokáta na spísanie žaloby, ak si netrufas sama.
@diamand2326 ďakujem 😊