Dobrý večer. Chcela by som sa opýtať či je tu nejaká mamička ktorá si podávala žiadosť o predĺženie rodičovského a zamietli jej to a podávala si odvolanie. Ak áno čo ste pridali k odvolaniu? Aj nejaké papiere zase od lekárov alebo ako? Ďakujem za každú radu a pomoc 😊😘
@andrejka264 dobry den. Mne tiez zamietli. Ako ste napisali odvolanie?
@monkabb82 baby poradite mi? Chcem sa aj ja odvolat ale ako postupovat? Vraj treba najprv novu žiadosť o rodičovský príspevok a to ked pride ze nemam narok tak na to napisat odvolanie?
@miniaturka19 treba sa odvolat na list ktory pride ze zamietaju. Ziadala som byt pritomna na posudzovani a potom uznali. Ale samozrejme musis mat nove papiere od dr
@monkabb82 my sme dnes tiež dostali zamietavú odpoveď, malý má od roka a pol časté bronchitídy, aj hospitalizácia, je uznaný astmatik odborným lekárom a napriek tomu posudková lekárka nevníma jeho stav ako nepriaznivý... V škôlke nebol viac ako 5 dní po sebe, následne vždy mesiac PN. Tento rok sme boli v škôlke 10 dní v úhrne...
V žiadosti si požadovala byť prítomná na posudzovaní po odvolaní? Vyhoveli ti? Zaujímalo by ma viac, lebo sa idem tiež do toho pustiť a každá rada dobrá 🙂 Ďakujem
@bashkaka ano bola som na konzultovani pri posudkovej dr. My ale uz chodime 2 r aj do Lucivnej kupele pre deti na 21 dni cez ZP mame schvalovane. Ba je im prvorada kde schvaluju aj to co nemaju. A iny kraj zamietaju lebo z Ba maju vela schvaleneho. Akokeby inde deti neboli. Nedajte sa riadne im povedzte svoje.
Mne teraz tiez zamietnili, maly ma silnu anemiu, chodime na imunoalergologicku ambulanciu, kedze bol teraz velmi v izolacii pre pandemiu, nebol tak csto chory ale stale ma zle vysledky. Viete mi poradit ako ppstupovat pri odvolani?
@zuzana201614 treba vsetky lekarske spravy na novo, ak viete aj od viacerych odbornikov, a tiež napisať odvolanie vlastnymi slovami
@miniaturka19 dakujem za info 😃 ja som mala ppzbierane za cely rok od imunologa, hemalotogicky a posudkovy si vybral nieco a z toho zamietol...ked mal raz maly lepsi vysledok od hematologicky...
@noelosopius deficit imunity a Ig ci co to je ma stsle nizke, aj teraz mal, na anemiu sa lieci 3,5 r drz zo 4 sprav sa oprel o jednu kedy mal trosku lepsie vysledky..
@noelosopius mal caste bronchitidy a casto chory a deficit imunity na totp mal uznane posledny rok. Vracua sa mu aj atopicky ekzem to mal od 3r a orl ma zvacsene mandle a to odporucni ist vyberat
@noelosopius vdaka za radu
Halo
kamoska mala takyto isty problem a k odvolaniu potom este prefocovala nejake listy zo zdravotnej karty maleho a mala este aj vyjadrenie od obvodnej lekarky nove