Dobrý deň chcela by som sa spýtať či by ste mi tu náhodou nevedeli poradiť keďže na SP sa teraz dovolať je snáď nemožné. Od 1.6 nastupujem do práce ale malý má 4 roky a nejde do škôlky bude sa o neho striedavo starať babka a muž lebo po 3 mesiacoch doma už musím nastúpiť do práce keďže nemá kto robiť a náhodou nemá niekto taký prípad že sa strieda týždeň práca týždeň očr myslíte že je to možné ? Muž momentálne robí týždeň z domu týžden preč. Ďakujem
@alenkaa1510 podľa mňa možné to je, nedáš si tu "koronovu" OCR ale takú co predpisuje doktor a to na 5dni potom ukončiť a o 2tyzdne znovu. Napadlo ma že asi aj tu koronovu sa da dat na striedačku ale to si radšej zisti v soc.poistovni.
@ivana11155 jasne, ze korona OČR.
OČR pre chorobu na zdrave dieta?
Treba dat covid OCR.
cestne vyhlasenie co sa posiela koncom kazdeho mesiaca je od 1.6.2020 ine ... je na stranke soc. poistovne
@veronikaszabova áno na zdravé dieťa, kamoška mala na 12 a 13rocnych,striedali sa s mužom po 10dnoch,nechceli nechať deti samé a áno, doktorky v tomto vychádzali v ústrety. Keď nemáš informácie, tak neryp.
@ivana11155 nerypem, doktorka si koledovala o dobry pruser.
Muz si da ziadost o OCR s datumom zacatia a potom posle za kazdy mesiac cestne vyhlasennie, kde napise za kt. dni mu bola vyplatena mzda od zamestnavatela.Vsetky infa + tlaciva su na stranke soc.poistovni. Doporucujem neposielat e-mailom ale dat do podatelne, rychlejsie budete mat spracovane aj vyplatene.