Dobry den, Caka ma operacia, som este na rodicovskej dovolenke, manzel by si mal zobrat na dieta OCRku, viete mi prosim povedat ako sa to vybavuje?
Manzel bude musiet ist k pediatricke, ktora vypise OCR papier pre dieta, s ktorym som na RD, bude musiet mat ta pedi nejake potvrdenie, preco som nie schopna sa postarat o dieta?
Este sme nikdy nevybavovali OCR, tak nemam v tom prehlad,
Dakujem
@alenah31 ten odtlacok a podpis opravneneho lekara bude musiet byt od mojej doktorky alebo to dava ta pediatricka? Dakujem
Nech si vybaví ocr na teba
a preco ocr na dieta, ktoremu nic nie je a nie ocr na teba? to mi dava vacsi zmysel.
Tvoj lekar (prakticky alebo odborny) potvrdi obdobie, kedy nie si schopna sa starat o dieta. Takze OCR vystavuje pediater, ale treba tam pridat aj potvrdenie od tvojho lekara, ktory vie o tvojom zdravotnom stave.
My sme tak mali ocr na obdobie v nemocni + ked som uz bola doma, kedze stale som sa nemohla starat o dieta.
@zuzanaete dakujem, ja budem v nemocnici len den ale potom idem do domacej liecby ktora bude trva t minimalne mesiac, chcela som aby si manzel zobral OCR na dieta na prve 2 tyzdne potom mi pomoze pribuzna so starostlivostou, ak si manzel bude pytat OCr na dieta na 2 tyzdne bude tam treba nejake potvrdenie od inych lekarov ako samotnej pediatricke? Dakujem
ale veď ti píše aj ona aj ja...na dieťa môže, ale len ak bude potvrdená v OČR časť C. Iba vtedy môže mať OČR na dieťa, s ktorým si ty aktuálne na RD.
Ano. Ocr na zdrave dieta z dovodu, ze sa o neho nemozes starat musi potvrdit aj tvoj lekar, ktory pozna tvoj zdravotny stav a vie potvrdit, ze sa nemozes starat o dieta. Mne to potvrdzoval moj prakticky lekar, kedze vedel o co ide a robil mi aj predoperacne vysetrenia.
Dakujem vam, pisala som sem lebo ma moja lekarka ubezpecovala ze ona nic nemusi podpisovat ze vse robi pedi.. hned sa mi to nezdalo ;) po operacii si hladam inu doktorku 🙈
lekár vypíše v tom fialovom tlačive OČR časť C: