Ahojte. Rada by som si prečítala vaše skúsenosti, ak ste nastúpili do novej práce po rodičáku...mali ste problém nájsť si novú prácu čerstvo po rodičáku? Neohŕňajú firmy nosom s tým, že kto bude s dieťaťom, ak bude choré? 🙈
dcéra šla v septembri do škôlky a ja som sa vrátila do starej práce.
Absolútne ma to tam ale nebaví, nenapĺňa, plat nič moc, kolektív nič moc, ale zase to má aj svoje, podľa mňa nemalé, výhody - pracovná doba do 14.30, o pár minút som doma, nikam nemusím cestovať, dochádzať a podobne...začala som pozerať ponuky na profesii ale pri každej ponuke, ktorá by ma aj zaujala, hneď začnem rozmýšľať nad tým, ako budú brať časté očr pri škôlkarke - nemôžem dať výpoveď v starej práci a potom sa nechať vyhodiť v skúšobnej dobe v novej práci zato, že sa im nebudú páčiť časté absencie...porovnávam, či sa oplati mať pracovnú dobu do napr. 16.00 a prist domov o 17.00 a nie 14.30 ako teraz...3 roky v škôlke prejdú rýchlo, príde škola, bude sa treba poobede učiť...v lete je fajn mať celé poobedie voľné a môcť niekam ísť...a takto sa v tom motam dokola a porovnávam a neviem, či rozmýšľam dobre, alebo len hľadám výhovorky 😀
Vďaka za každú skúsenosť 😇
vydrž v pôvodnej práci..lebo ak pôjdeš na OČR v skúšobnej dobe, tak hneď skončíš...ten prvý rok je z hľadiska chorobnosti v škôlke najhorší....+ ak prídeš o 17-tej domov , to je už neskoro....si vezmi že bude chodiť do škôly, musíš sa s ním učiť, porobiť čo to doma a je večer....
Dcera vobec nebyvala chora castejsie ako ja s muzom. ten jeden tyzden za pol roka sa dal prezit aj v robote.horsie boli karanteny a zatvorene skolky cez kovid.nevymyslaj a na zaciatok pozeraj na ten volny cas aj to ze nemusis cestovat je velka vyhoda.ja som nastupila po rodicaku na skrateny 6 hodinovy uvazok.dcera je uz prvacka a mne to stale vyhovuje lebo ten volny cas ti nikto nevynahradi.a stale sa predsa da jednym ockom hladat nieco lepsie .