Ahojte dievcata, prosim vas... Od 9.9 som z prace nastupila na Pn, ktora stale pokracuje. Len som si zabudla na 12dni v septembri zobrat od dr papier na peniaze tak nakoniec som si volala na socialku ze my teda tie dni v septembri a cely oktober vyplatia na raz. A teraz v novembri my prislo len za september vyplatene.viete mi prosim poradit kedy mi poslu za oktober? :( dakujem
Mne tiež ešte za október nič neprišlo 🤷♀️
@vulka ano
@pallovas zeby na konci mesiaca? No neviem fakt 🤦♀️
@dievcasi1715 Kam si odovzdala prechodku? Kedy bola doručená na SP?
Btw.prvych 10dni plati PN zamestnavatel az od 11.dna SP.
@evittam od 9.9 som pn a to mi dal do vyplaty a ostavalo mi tam 12dni to mi prislo teraz vo stvrtok. Ale ze oktober mi nic neprislo a to som v praci odovzdla 28.10
@dievcasi1715 No ale je irelevantné kedy si co odovzdala v práci. Podstatné je kedy to bolo doručené do SP. Vyplatne terminy na PN su od SP k 15.a 25.v mesiaci na ucet. Poštovou poukážkou neskôr.
@evittam tak uvidim ci nieco este poslu ale uz asi nie ja to mam na ucet
@dievcasi1715 Veď si poriadne prečítaj, čo Ti píše evittam.
Keď neprídu do 25.teho treba volať a opýtať sa ich.... Nezáleží kedy si dala lístok zamestnávateľovi ale kedy ho zamestnávateľ odovzdal na sociálnu poisťovňu....a aj záleží podľa priezviska vraj ako ideš v abecede
@dievcasi1715 vydrz do 25 a potom zavolaj na socialnu poistovnu, ak paniaze nedojdu. SP ma 2 vyplatne teirminy, pravdepodobne zamestnavatel poslal papiere na SP neskor a pracovnicka ju nestihla k 15temu spracovat. Bezna vec- netreba panikarit, ze neposlu vobec. Staci sa len ozvat, ak neposlu k 25.11
A prechodku za október si odniesla?