Ahojte,
Som na materskej 11 mesiacov a zrazu mi neprišla...dnes bol posledný deň vyplácania, vždy príde okolo 10.00 h...mám Slovenskú Sporiteľňu
Stalo sa to aj vám? Na koho sa mám obrátiť?
@natalia_lowi aj ja mam slsp, predchvilou mi prišla
Aky posledny den vyplacania prosim ta? Maju cas na socialke, oni fakt nie su debili.
Nadavat niekomu do debilov, lebo ty si nieco objednas a spoliehas sa, ze ti pipnu na ucet peniaze na sekundu presne...
@natalia_lowi ano, vyplacaju vacsinou 15.dna v mesiaci co vsak neznamena ze to 15.aj nabehne. Tipujem ze pride zajtra. Mne dnes tiez rodicak este nic. Proste ked to dnes len odoslali, nabehne to naskor nasledujuci pracovny den. Ak nie, zavilaj na socialku a informuj sa.
@natalia_lowi materské sa 11 mesiacov nevypláca, asi si na RP
No v prvom rade asi ťažko dostávaš 11 mesiacov materské, keď tak rodičovský, to je rozdiel. A aký posledný deň vyplácania? Zo zákona musia rodičák vyplatiť do konca mesiaca, takže majú na to ešte dosť dní. A kto je debil? Úrad nemôže za to, že si objednávaš tovar keď nemáš peniaze.
@sasanka605
@veronice čo s tým má SP...ona nedostáva materské, ale RP a ten SP predsa nevypláca
no kto by to asi mal platit, Ty nie? Ty si si objednala. Okrem toho urady zriedkavo funguju ako svajciarske hodinky... a existuje aj ludsky faktor aj vikend bol, takze kludne moze byt posunute... Ty si vzdy 100% presna? Asi nie, ked pises o materskej, ktora 11 mesiacov netrva :(
@zuzanockamt hej mna tak zaujal ten posledny termin na vyplatenie ze som prehliadla 11 mesiacov a uz ma nepusti opravit
@natalia_lowi maju cas do konca mesiaca poslat😉
Ze debili 🤦♀️🤔 skôr mi príde mimo človek, ktorý objedna vec na ktorú momentálne nemá..
@vladka2503 a presne na deň, kedy majú prísť peniaze 🤦
S vyjadreniami typu "DEBILI" by som na tvojom mieste pockala. Nedostavas matersku, ale Rodicovsky pripevok, ten je splatny do konca mesiaca. Kuriera mozes preobjednat aj na iny den dorucenia.
Sestre tiež nič neprišlo :/ a ako čítam nie je jediná, jej chodí RP okolo14. max 15.v mesiaci a ako pozerám mne tiež neprišli prídavky :/ niečo sa asi stalo lebo toto sa nestáva
@hanka1674 bol vikend, zrejme sa to troska oneskorilo, nic sa nemuseli stat.
@hanka1674 nič.sa nestalo 🙄 zvýšili sa dávky, možno je to tým
@martinkatinka nemyslím že je to víkendom, poberám dávku už dlhšie sestra tak isto a vždy keď bolo 15.v sobotu alebo nedelu pršli peniaze ešte v piatok ani raz sa mi nestalo že by som 15.na obed nemala peniaze na účte :/ príde mi to zvláštne a čo tak čítam tak ľudom neprišli ani iné príspevky čo vypláca urád sociálnych veci a rodiny :/
@hanka1674 ja rozumiem ze niektore to nebudete akceptovat ale naozaj sa nic nestalo ani uradnickam na upsvar ani na socialke, maju cas na vyplatenie
@natalia_lowi pre debila každý debil. Naobjednavat si u kuriéra a nemať to čím zaplatiť, to sa mi rozum zastavuje. Na sociálke za to fakt nemôžu, že si objednávas aj keď na to nemáš. Asi materskú nepoberas, zrejme máš na mysli rodicak. Ak nie si úplný debil, to by si uz po 11 mesiacoch mohla vedieť. A posledná vec, na sociálke majú čas ti to vyplatiť do konca kalendárneho mesiaca. Pred tým, než sa tu druhý krát zhovadis si aspoň niečo o tom zisti.
@natalia_lowi pockaj, ty ked objednavas veci nemas tolko € na ucte? 🙊 pane jooo
@sasanka605 všade je písané do 15. A vždy to tak bolo, niekedy aj skôr
@sisa_s ano predstav si ze sa spolieham lebo do teraz som sa mohla, chodili aj skôr ako 15.
@natalia_lowi kde vsade je to pisane? Splatnost je do konca mesiaca. Chodi vacsinou okolo 15.,ale nie je to pravidlo a ani garancia.
@natalia_lowi do 15teho znamena ze do 15teho to maju poslat. to je dnes. ale to ze ty mas inu banku ako UP a tym padom prevod penazi trva 24 hodin nieje ich problem
@natalia_lowi a kde vsade (prosim link na upsvar kde ti pisu ze do 15 su povinni ti vyplatit davku) a prosim kedy vzdy prezoze mne rodicak 15 prisiel asi dva razy, vacsinou 16teho. Cize som tam mala volat že su tam debili?
@natalia_lowi a to este keby ti vyplacali poukazkou by si sa divila nad terminom
@sasanka605 16.mi nikdy neprišlo..vždy od 11.do 15. Preto sa pýtam čo sa stalo...nabudúce sa nebudem nič pýtať lebo namiesto odpovede ,,ani mne neprišiel,, čítam samé urážlivé komentáre..
Krásny deň všetkým ;)
@natalia_lowi
@natalia_lowi ani mne neprišla