Neprišiel mi rodičovský príspevok. Poradíte?

marionmarion
15. apr 2014

Ahojte, chcem sa opýtať na koho sa obrátiť ak mi mešká, alebo vôbec nepríde na účet rodičovský príspevok? Väčšinou ho mám na účte už 14-ho, no tento mesiac zatiaľ nič. Mám volať na UPSVaR, kde som ho vybavovala? Viem správne, že sa vypláca dovtedy, kým dieťa nedovŕši 3 roky? Za odpovede ďakujem.

katren
15. apr 2014

cely den to preberaju tu, svieti to stale v hlavnych diskusiach
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/nabehol-vam-na-ucet-rodicovsky-prispevok-materska-2/
kazdy mesiac to iste a aj tak kazdy mesiac stale niekto zalozi o tom diskusiu ci otazku......nechapem 🙄

miskacharly
15. apr 2014

nam chodi 13. A prisiel akurat pred hodinou asi len.asi tam maju nejaku chybu.

brumka
15. apr 2014

do 20teho maju cas, neriesila by som

vierka82
15. apr 2014

Ved ani ja este nemam 😀 ved on priđe neboj. 🙂

rora
15. apr 2014

mne normalne chodi 16teho,niekedy aj 17teho.... ja mam vianoce ked mi pride uz 15teho 😀 neboj sa urcite na teba nezabudli

m_ij_ka
15. apr 2014

mne nabehol dnes 🙂

lucia20
15. apr 2014

do 20teho to nikto s tebou na urade ani riesit nebude. vyplatny termin je OKOLO 16teho. cize to ze neni 15-teho nie je dovod na paniku.

enusko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janapk
16. apr 2014

ja som na tom rovnako vzdy mi chodili peniaze 15teho no posledne mesiace mam pocit ze pani uradnicky vyplacaju ako si na koho spomenu.. nepoviem ak na datum padne vikend ale ved teraz je bezny tyzden a peniaze nenabehli ani dnes tak dufam ze do sviatkov to stihnu :-/

misenka052
16. okt 2014

Ani mne dnes nedosli peniaze.Hlavna vec ze znamej ktora ma vo VUB peniaze prisli a este je az za mnou v abeceda🙂