Ahojte, chcem sa len opýtať, či ma niekto rovnaký problém. Každý mesiac mi chodí rodičovská 15. v mesiaci a dnes nič. Mám tam volať ?
@lenka458
Volaj, ked ti meska platba aspon 3 dni. Urcite nie v ramci toho isteho dna
Vyplatny termin je do konca mesiaca.
Mne napríklad prišiel rodicak aj tehotenské už včera 🤷♀️ ale ja to málokedy kontrolujem či príde “načas” alebo nie - kuknem na konci mesiaca či to vobec prišlo 😃
@lenka458 protivne zeny? A tvoja otazka je aka? Vyplatny termin je do konca mesiaca, nic to nemeska
@martinkatinka moja otázka bola preto, pretože kamarátke raz neprišla kvôli rodnému listu, ktorý neodoslala, nevedela som do kedy je výplatný termín, tak som sa zľakla, že som tiež niečo neodoslala 🙂 toť vsio. Moja otázka je normálna mila pani 😉 stačí normálne odpovedať. Ďakujem pekne. Majte krásny deň 👋🏼
@nikolca dobre, ale robiť si srandu či mi chyba ? 🙂 chvalabohu nechýba. Len sa pýtam. Normálna otázka, ale asi nie ste dosť inteligentná na normálnu odpoved. Ale nechcem si predstaviť pocit nejakej sociálne slabšej mamicky, ktorej by fakt chýbala a vy jej na to odpíšete toto. Tej by sa to asi dosť dotklo. Takže zvažujte čo píšete. Nie každý sa ma dobre ako očividne vy 😉
@lenka458 nie, nic ti nemaska. Ak ti nepride do konca mesiaca, potom volaj na UPSVAR
@lenka458 veď ešte zajtra je deň. 😉