Ahojte baby,
viete mi poradiť ked chcem ist na matersku uz 8 tyzdnov pred pôrodom nie 6 - tak tie dva týždne medzi si musím dako čerpať volno, prípadne PN, ktorá sa vobec neoplatí, či neriešim nič a nastúpim proste na matersku 8 tyzdnov pred a nemusím nič nikde čerpat teda pokial samozrejme nebudem chciet...dakujem🙂
Ahoj, ja som nastupila 8 tyzdnov pred nastupom a iba som povedala doktorke, ze by som potrebovala nastupit nie po 6 ale skor. Nemala s tym problem. Ale ja som bola vtedy na rodicovskej.
určite nečerpáš nič také ako dovolenku, proste nastúpiš
@xtina1711 Nerozumiem ake volno chces cerpat. Ved ked raz nastupis na matersku 8 tyzdnov pred porodom, tak si na materskej. Ved sama pises, ze je moznost nastupit na matersku skor, cize je to normalna materska.
Nie, ze materska zacina 6 tyzdnov a ty ked chces 8 tak to nie je materska ale musis si riesit dovolenku. Materska zacina kedykolvek 6-8 tyzdnov pred porodom.
@xtina1711 nic necerpas,povies lekarovi nech ti vypise papier 8t pred porodom,a je vybavene.
baby dakujem všetkým🙂
@xtina1711 na materskú ta výpise lekár 6 týždňov pred, keď nemáš nejake zdravotné komplikácie celé tehu, tak 8 týždňov pred ta nevypise lekár