Ahojte mamicky 23.3 bude mat syn 3 roky, cize mi konci rodicovska dovolenka. Stale som zamestnana aaaale... Moje miesto je iba jedno a sef prijal za mna novu kolegynu a nedal jej iba zastupovanie ale hned zmluvu na dobu neurcitu. Teraz sa chcem spytat ak nema pre mna adekvatne miesto co dalej?Myslim ze po 7 rokoch si necha skor ju. A este dalsia vec. Skor ako sa maly narodil mi skoncil rodicovsky s dcerou a preto som na par mesiacov musela nastupit do prace. Sef mi dal podpisat dodatok o zmene druhu prace na pracovnika na prevadzke lebo ze nemozu byt sucastne dve asistentky to by mu nepreslo u vrchnosti nad nim. Je tato dohoda platna podla vas... Podpisala som to lebo som musela nastupit ale zaroven ma to degraduje iba na robotnika. Sef medzi tym bol vyhodeny a neviem ci mi da novy vobec nejake odstupne ked mi moze kludne teraz ponuknut len miesto na prevadzke. Vie mi nekto poradit prosiiiim? 😬😳😞
@kukulienka83 ved to...
@sonka80 držím palce!
@kukulienka83 dakujem 🙂
ponukne ti miesto ake mas v pracovnej zmluve resp v tom dodatku a dohoda je platna ak ste ju podpisala a je logicke ze po siedmych rokoch je uz tazke sa vracat je to proste dlha doba
Dakujem za odpovede 🙂 Aj ked som dufala ze niekto mi povie aj dobre spravy...
@sonka80 poradiť? Nepodpisuj niečo s čím nesuhlasis...Ano to či podpisala platí....
@katarinamarkova len bola to taka z nudze cnost, potrebovala som vykryt tych par mesiacov a nemohla som si moc vyskakovat. Sme mala firma a mat dve asistentky by asi v Nemecku fakt nepreslo. Skor som mala trvat iba na nejakom casovom horizonte... Clovek sa uci cely zivot. Uz som ani neratala ze ma zoberu i ked jeden nikdy nevie ale odstupne by mi teraz bodlo... Co uz...
Myslím ze tu ti moc neporadime, každý sa tu môže len dohadovať, tak isto ako ako nad tým premýšľam ty... Jedine ze by si išla za vrchnostou a tam by ti to prešlo... Inak si si sama podpísala ortieľ