Nakupujete už vianočné darčeky?

michaelaaa37
5. okt 2017

Ahojte mamičky, viem že je to veľmi skoro ale keďže som na materskej musím myslieť dopredu.Chcem sa vás opýtať či už aj vy nakupuje nejak vianočne darčeky...a ak áno aké?Či už pre deti,pre muža,rodičov je mi jedno pre koho napíšete rada sa inšpirujem.Prosím neútočte na mňa zato že je október ..ďakujem za každú vašu odpoveď

gilmorka
5. okt 2017

Ja som uz zacala. Pre maminu do zahradky kamennu sosku. Pretoze pred Vianocami nie je sezona zahrad a vyber je maly. Toto bola nahodna kupa, tak som vzala.
Ak synovi uz mam odlozenu hru.
Ja kupujem vtedy, ked objavim nieco, comu by sa moj blizky potesil. Nepaci sa mi, ked sa kupuju darceky dva dni pred Vianocami, narychlo, kupit hocico, len nech mam kupene.

dominika6
5. okt 2017

@michaelaaa37 ja nebudem útočiť na to že je oktober ale na to,že ty čakáš že ti cudzí ludia dajú zoznam vianočných darčekov pre tvoju rodinu,ktroú poznáš iba ty..
bud viacej všímavá a hladaj darčeky takého typu,čo každého baví osobne,alebo sa mu páči..🙂

deti95060810
5. okt 2017

neútočím.... Ja som pred niekoľkými rokmi kúpila darček na Vianoce v sept. uvidela som krásnu mikinu a kým by som čakala do Vianoc už by bola fuč....
Už aj ja rozmýšľam aj mám niečo premyslené, len deti všetko nájdu, takže ešte počkám...

nika898
5. okt 2017

@michaelaaa37 mi uz pre synceka mame vymyslene darceky a aj pre svokrovcov a ak mam pravdu povedat co sa tyka neteri a synovcov tak to mame tento rok extremne jednoduche kedze cakame okolo sviatkov novy pritastok za rodinou cestovat nebudeme a tak sme sa dohodli ze rodicom dame peniazky a oni kupia ich detom co potrebuju aby to mali pod stromcekom. A nie si sama ja som uz v auguste kukala co komu kupit 😀 len ja objednavam z internetu takze mam vyhliadnute a potom ked budem mat vsetkych naraz objednam 🙂

nika898
5. okt 2017

@michaelaaa37 zabudla som dodat syncekovi velku tatru a magneticku tabulu zatial a pre svokrovcov pravdepodobne elektricku zubnu kefku 🙂

naty_s
5. okt 2017

@michaelaaa37 tiez kvoli financiam radsej darceky kupujem postupne☺. Pre dceru mam zatial objednany detsky supermarket (tuzi po nom uz pol roka 😆). Dalej chce take tie masinky k plasteline, cukraren. Pre muza mikinu (vypytal si ju). Pre netere a synovca uz mam zoznam. Poziadala som surodencov, nech mi napisu, co potrebuju. A ostatni dospeli si darceky nedavame 😉

slnieckoma
5. okt 2017

Nieje to divne, ze kupujes teraz ja mam rada nakupene ako stat rady a v plnych obchodoch a po mojich rocnych skusenostiach viem, ze teraz je super vyber pred vianocami uz clovek kupuje len ako povinnost nie ako radost.
Ja svojim babam som kupila pyzamka, stasej penazenku a tasku cez plece jej oblubenej babiky a mladsej postavicky masa a medved do serie co jej chybaju..zatial viac nemam este sa chystam na prieskum😂manzelovi mp3 prehravac ktory mu doziva...nasim fotoknihu a kozmetiku, svokre vysavac 😁

jasminet
5. okt 2017

ja mam zatial len svietiace pyzama pre deti (dostali aj min. rok a mali uspech), malinkej chcem detsku kuchynku z ikea, vzdy nejaka kniha, cd/dvd, spolocenska hra (asi dixit tento rok), otcovi vino...viac zatial neviem. dcera by si prosila mobil... a ozaj, uz mam doma fotoknihy deti za cely rok - na to sa babky a dedkovia tesia, to jedine vzdy pytaju.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz