Nábytok na splátky počas materskej?

nikoleta17
1. mar 2020

Chcem sa opytat či neviete nahodou či je možnost si zobrat nejaky nejaky nabytok na splatky ked poberam rodičovsky prispevok s uradu prace...mate s tym niekto skusenost ? Dakujem

mirage
1. mar 2020

Ups, bala by som sa.. Nizky prijem, zla gramatika..

klarissa25
1. mar 2020

Rodičovský nie je príjem... Takže nie..

veronikaszabova
1. mar 2020

Btw, ak poberas RP, nie si na materskej.

malinoismum
1. mar 2020

Neviem o nikom kto poberá rodičovský a mal schválený nákup na splátky... to nieje príjem.

nika3136
1. mar 2020

A mozem sa spytat - z coho to chces splacat? Kvoli nabytku si narobit dlhy? Neblazni pane boze....pozri bazos nieco za ludove ceny alebo za odvoz, zrenovuj, nieco vyrob a predaj a za to kup.
Lebo nebudete mat s dietatom ani na rozky

liz_lemon
1. mar 2020

zjavne si nie si schopna na nabytok nasetrit, tak z coho to chces potom splacat?

datanka
1. mar 2020

Ked poberas matersku ano.ked si na rodicovskom,bohuzial nie

datanka
1. mar 2020

@nika3136 tak rodicak isiel pekne hore,takze nej.20€ splatka by ju isto nezabila😀ale nie,neda sa zobrat pocas rodicaku

nika3136
1. mar 2020

@datanka
Isiel pekne hore len zenam, ktore mali aj matersku a ked si vezmeme splatky 20€ a 500€ postel, tak bez uroku su to 2 roky, s urokmi 3. Cize nie, naozaj to nie je rozumne

evittam
1. mar 2020

@datanka No ak je samas dieťatom a ma 270Eur a otec nič tak to nie je bohviečo.

nikoleta17
autor
1. mar 2020

@evittam nie niesom sama mam priatela ktory ma tak isto dobry prijem...

evittam
1. mar 2020

@nikoleta17 Ty máš dobrý príjem? Ved mas len RP, ci? Ak ma priateľ dobrý prijem nech kúpi co treba.

datanka
1. mar 2020

@nikoleta17 a kolko mas rodicak plus pridavky?

evittam
1. mar 2020

@datanka No bud 270+prídavky alebo 370+prídavky. Btw.ak partner tak suepr zarába prečo nekúpi ci nevezme na splátky on...

nikoleta17
autor
1. mar 2020

@evittam moja otazka bola len ci viete ci je mozne ze mi to schvalia a ze ci mate niekto s tym skusenost tak prosim vas nestarajte sa do mojho sukromia a to ze ci priatel kupi alebo nekupi... dakujem

evittam
1. mar 2020

@nikoleta17 Nie. RP je sociálna dávka. A ja budem reagovat na co chcem vo verejnej diskusii. Naozaj nepotrebujem niekoho povolenie. Ak mas problém s tym,ze niekto odpovie ako sa ti nepáči nezakladaj verejne diskusie. Pekny zbytok dna.

datanka
1. mar 2020

@evittam tak hadam do tohto sa jej starat nebudeme,ze preco...mozno ma 400€ s pridavkami,co je slusne.ja mam taky plat na polov.uvazok😀

evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evittam
1. mar 2020

@datanka Ja sa nestarám. Je mi to fuk. Pekny príjem je u mna ina čiastka ale za to ze je len doma ano je 400Eur fajn. Ale stále je to sociálna davka a nie prijem ktorý sa berie na posúdenie pri splátkach.
Ja som sa len zamyslela ze teda ak mám partnera s ktorým mam dieta a zdieľam spoločnú domácnosť a ten dobre zarobi tak neriesim ci mi niekto da niečo na splatky na RP.