Chcem sa opytat či neviete nahodou či je možnost si zobrat nejaky nejaky nabytok na splatky ked poberam rodičovsky prispevok s uradu prace...mate s tym niekto skusenost ? Dakujem
Rodičovský nie je príjem... Takže nie..
Btw, ak poberas RP, nie si na materskej.
Neviem o nikom kto poberá rodičovský a mal schválený nákup na splátky... to nieje príjem.
A mozem sa spytat - z coho to chces splacat? Kvoli nabytku si narobit dlhy? Neblazni pane boze....pozri bazos nieco za ludove ceny alebo za odvoz, zrenovuj, nieco vyrob a predaj a za to kup.
Lebo nebudete mat s dietatom ani na rozky
zjavne si nie si schopna na nabytok nasetrit, tak z coho to chces potom splacat?
Ked poberas matersku ano.ked si na rodicovskom,bohuzial nie
@evittam nie niesom sama mam priatela ktory ma tak isto dobry prijem...
@nikoleta17 Ty máš dobrý príjem? Ved mas len RP, ci? Ak ma priateľ dobrý prijem nech kúpi co treba.
@nikoleta17 a kolko mas rodicak plus pridavky?
@evittam moja otazka bola len ci viete ci je mozne ze mi to schvalia a ze ci mate niekto s tym skusenost tak prosim vas nestarajte sa do mojho sukromia a to ze ci priatel kupi alebo nekupi... dakujem
@nikoleta17 Nie. RP je sociálna dávka. A ja budem reagovat na co chcem vo verejnej diskusii. Naozaj nepotrebujem niekoho povolenie. Ak mas problém s tym,ze niekto odpovie ako sa ti nepáči nezakladaj verejne diskusie. Pekny zbytok dna.
@datanka Ja sa nestarám. Je mi to fuk. Pekny príjem je u mna ina čiastka ale za to ze je len doma ano je 400Eur fajn. Ale stále je to sociálna davka a nie prijem ktorý sa berie na posúdenie pri splátkach.
Ja som sa len zamyslela ze teda ak mám partnera s ktorým mam dieta a zdieľam spoločnú domácnosť a ten dobre zarobi tak neriesim ci mi niekto da niečo na splatky na RP.
Ups, bala by som sa.. Nizky prijem, zla gramatika..