Ahojte otvorila som si účet a ešte nemám peniaze,vraj to posielaju 15teho na účet,ale ešte ich nemám 😒
Nám prišlo dnes
tento mesiac dako meskaju, ani mne nedosiel este.
tak musím byt trpezliva..dufam že si to zapisali na tej socialke,lebo som vyplnila tie ziadosti 😕
ja som ho mala uz v piatok,ale oni to posielaju ako sa im chce 🙂 ,ale neboj isto ti pride 🙂
aj mne to prislo dnes
@nikolina311 tu je uz ta ista diskusia, mesiac co mesiac sa tu objavuje....staci len trosku hladat 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/nabehol-vam-na-ucet-rodicovsky-prispevok-materska-2/
mne prišiel minulý mesiac až 16-teho, tak čakám , že zajtra príde
mne prisiel minuly mesiac az 18teho,maju v tom bordel a to pekny,mne davali dva krat vypisovat tie iste papiere,lebo nevedeli najst tie co som prvy krat vypisovala 😠
mne nabehol dnes , ale minulý mesiac mi nabehol až 17-teho. 🙂
mne nabehol 12 v piatok, asi to posielaju podla abecedy myslim si..
ani mne ešte nič, banka CSOB
Závisí od banky....každá minuta sú úroky 😉
kazdy upsvar posiela inak rodicovsky...zazila som to osobne ze upsvar v partizanskom poslal rodicovsky prispevok uz 12, a upsvar v bratislave az 15...
ani ja ešte nemam
Ja uz som mala v piatok..
Ahoj. Zatial som mala vzdy uz peniaze 15 teho na ucte no vcera tiez este nic.
Dnes nabehnu. Bola som odniest papiere na jasle a povedala mi ze budu. Lebo bol vikend tak sa to posunulo. Aspon pre bratislavu to plati.
no ešte stále nic...
poprosim tiez o radu,.. materska mi skoncila 15. 05. a rodicak som nedostala ani za minuly mesiac ani za tento...papiere vypisane vsetky,,,na socialke som bola, zamestnavatelovi som dala vediet a stale nic...
No csob okr.nove zamky este stale nic,a stale som dostala 15-eho
@standzeska podla mna tam volaj, skus si cez net najst cislo na nejaku pani alebo infolinku, mne materska skoncila 24.6. a dnes mi prisli peniaze a tiez rodicovsky 🙂
ani ja ešte nemam
kočeny mne bubáčiky včera nabehli na účet 🙂 😉
Dakujem, ja som tam hned zasla, a chybu urobili urady, peniaze mi ale vyplatia az buduci mesiac za vsetky 3 mesiace spolu...otras@michellka85
mam VUB a nič mi neprišlo
takže už viem prečo mi nič nenabehlo, môj úžasný manžel totiž mi to nechal pozastaviť
ja uz mam,neboj urcite dorazia 🙂