Zenusky chcem sa opytat chvela by som poziadat o predlzenom rodicovsko. Prispevku chodime vyse roka ku alergologicke pouzivame spreje flixotide a ventolin neviem ci by mi ju predlzili ale skusit by sme to sli Maly bude mat vo februari 3roky......... mate niekto s tymto skusenosti???? Aaa co k tomu nam treba dakujeeeem vopred za info.... 😝 😎 😀
@bonaqa2013 dobry vecer a vy na tychto liekoch ste mali predlzeni ci nie??? joooj to dost dlho syn pouzival..... nooo a mam najprv sa opytat ze ako to vidi s mojim synom ci hned jej dat papiere s uradu ??? Dakujem 🙂
ja som na predĺženej RD momentálne pretože moja posledná dcéra má zdravotné problémy. syn je už dospelý, študent VŠ, a problémy začali keď začal chodiť do MŠ mal asi 4 roky, ja som chodila do práce. Do roka mal asi tak 10 krát zápal priedušiek, niekedy sme museli mať aj 2 antb. ,pretože jedni nepomohli. Takto sme sa dostali na alerg. Tam zistili niečo s prieduškami, ale prey nám pomohol.
Ak chcete skúsiť predĺženú RD - je platená, tak kľudne, začnite vybavovať.
@burgina ak ešte niečo, napíšte...
Maminka, moj syn na týchto liekoch bol niekoĺko rokov. Asi od 4 rokov do 13. Teraz je už dospelý.Ak chceš predlženu RD tak odporúčam začať už vybavovať hneď, neodkladaj to. Musíš dať k obv. detskému pediatrovi záznam z poslednej návštevy ale nemal by byť starší ako 6 mesiacov. vypíšeš žiadosť, priložíš od odborného lekára záznam a odovzdáš pediatrovi. keď to vyplní aj pediater - može to trvať a niekoľko dní, odnesieš do ÚPSVAR. Majú 30 dní na vyjadrenie. Ak sa vyjadria kladne, ešte musíš napísať zamestnávateľovi žiadosť. Ak niečo nie je jasné, napíš mi poštu.