Ahojte, prosim o vyjadrenie kocky, ktore maju o tom znalost/skusenost, nie dohady. Dakujem
Moja otazka je...Je mozne vratit sa spat na predlzenu RD po nastupe do prace, z dovodu nepriazniveho zdravotneho stavu dietata, ked uz raz RD ukoncim a nastupim do prace? Je moj zamestnavatel povinny akceptovat odporucanie posudkoveho lekara a nechat ma znovu nastupit na RD, alebo ma moze prepustit s tym, ze je to moj problem?
Dakujem za rady
Dakujem..Takze ta cast ALE neumusi, je v zakone?
@evitka83 podla zakonnika prace neviem ktory par presne je to tak, ze ak ma dieta dlhodobo nepriaznivy zdrav.stav (tzn mas posudok od posudkovej ze to tak je) a matka (resp rodic)ako zamestnanec poziada o rodicovsku dovolenku z dovodu nepriaz.zdrav.stavu, je povinny mu ju zamestnavatel poskytnu. povinny je do 6r (samozrejme su tam podmienky ze dieta nepr.zdr.stav ma, ze zamestnanec poziada, a ze plati prac zmluva). ulohu nehra to, ci zamestnanec medzitym pracoval alebo nie. zamestnavatel moze (ale nemusi) zamestnancovi s dlhodobo nepriaz.zdr.stavom dietata poskytnut rodicovsku dovolenku az do veku 8r.
v pripade ze ma rodic prac.zmluvu na dobu urcitu, tak konci prac.pomer dnom v zmluve.