Môžem pracovať popri poberaniu rodičovského?

jeane007
14. jan 2014

Ahojte baby mozem poberat rd a popri tom pracovat? stratim narok na poberanie penazi ked dam dieta do skolky? Mam dcerku radsej nechat doma alebo ako dakujem

martinkatinka
14. jan 2014

Ja pracujem, malý je na celý deň v škôlke, má 2 roky aj 8 mesiacov, rodičovský príspevok dostávam.

jeane007
autor
14. jan 2014

a ked mi malu do skolky nezoberu a ostane doma s mojou mamou nevies ako to je....

jeane007
autor
14. jan 2014

treba ist nieco aj niekde nahlasovat napr. na upsvar alebo socialku ako to je

julinocenka
14. jan 2014

Ahoj, ja dávam dcérku do škôlky, má dva a pol roka a dostávam aj výplatu aj rodičovský v plnej sume, máš na to nárok a pokiaľ viem, nemenilo sa nič.

kalianka
14. jan 2014

tak baby ako cítam, nakoniec toto neschválili.

marylis
14. jan 2014

@jeane007 Ahoj, pokial viem, tak ak ti mala zacne chodit do skolky, mozes poziadat o prispevok na starostlivost (240€ tusim). NO a ak mas niekoho, kto moze ostat s malou doma, tak budes dostavat len normalne RP v sume 200€ plus plat 😉

jeane007
autor
14. jan 2014

dakujem pomohla si mi a musim to niekde nahlasovat ze sa o nu niekto iny bude starat alebo ako toje

erikaa09
14. jan 2014

@jeane007 chod na urad prace a tam si to vsetko zisti...ja som bola na urade a mi pani povedala ze mozem pracovat aj na dohodu ale na plny uvezok tak pracujem ze jej to hlasit nemusim ale ze mam ist na socialku a tam nieco spisat

bbtina
14. jan 2014

Narok na poberanie rodicovskeho je do 3 rokov veku dietata,bez ohladu na to ci pracujes alebo nie a je uplne jedno kto sa stara o dieta alebo ci je v skolke. Ziadost o prispevok na opatrovanie je uplne v tvojej komptencii ci tak chces urobit alebo nie,bud budes poberat nadalej rodicovsky alebo prispevok,ktory obnasa mesacne dokladovanie vydavkov

jeane007
autor
15. jan 2014

dakujem baby velmi pekne