Ahojte, kedy ma zamestnavatel vyplatit ten mimoriadny rodicovsky pridavok vo vyske 100€/dieta? Ma to byt v oktobri za september vo vyplate alebo az o mesiac? Vyplata za september uz prisla, ale taku kolonku som tam nenasla...
@marlen5 urad prace vyplaca rodicovsky prospevok aj rodine pridavky
😍
Dakujem vsetkym. Ja som tiez bola.presvedcena, ze upsvar tak, ako vzdy. Ale muz mi tvrdil, ze zamestnavatel a aj kolegyne v praci mi to vraveli. Tak..radsej som sa spytala tu.
@sasa1310 a tebe sibe?? Ja tu otazky nezvyknem klast!!! A co je na tom, ze sa to spytam, ked mi kolegyne i muz tvrdia, ze zamestnavatel a ja tvrdim, ze upsvar, ze teda ako to pri tomto mimoriadnom je!!!
A aj svokra mi potvrdila, ze kedysi to vyplacal.zamestnavatel!!!
Tak je to legitimna otazka.
A nereaguj, ked nemas co povedat!
@siska53 vieš čo je na tom? Že ako sa môže niekto normálny dospelý pracujúci človek opýtať na takúto totálnu hlúposť.
Tak aj svokra je hlúpa aj tvoj muž potom, keď neviete čo platí zamestnávateľ, čo sociálna poisťovna a na čo sú nariadenia vlády. Namiesto kona študujte a trošku viac čítajte, ono fakt niektorých ľuďom chýba rozhľad
Toto je ta finacna gramotnost
Netreba vedieť, hlavne že prídu € a bude tu 100 príspevkov do piatku, či už prišli všetkým peniaze
@sara07 danovy bonus chodi muzovi, ten i seba samozrejme nehlada..Svokra je uz dlho na dochodku.. ja som jej vysvetlovala, ze to uz davno chodi od upsvaru, len fakt ma zmiatlo to, co mi vraveli, ze tento mimoriadny ma.ist cez vyplatu..mne sa to nezdalo..
Len nerozumiem utokom.podaktorych, ktori si ani nic, co posem, kde som vysvetlovala, preco ta otazka, neprecitaju. A svokra je fakt onak mudra zena, ktoreh to mysli az prilos dobre..len toto nevedela, kedze za jej coas to bolo inak a ona asi doplietla.muza.. len neviem, odkial to mali moje kolegyne..
A dakujem fakt aj za tvoj normalny a ludsky prispevok.
ved to plati socialna poistovna a nie zamestnavatel.