Dobrý deň,
prosím Vás o radu. RD mi končí 23.8., zamestnávateľ súhlasí s rozviazaním prac. pomeru dohodou s tým, že si mám podať výpoveď k 31.8. a vyčerpať do konca augusta 6 dní dovolenky. Mám nárok ešte na 28 dní dovolenky. Vyjde mi potom ešte max. podpora?
Ďakujem veľmi pekne
a počas RD si nepracovala ani na dohodu nikde?
@ayanamirei ak ide z rodicovskeho tak je to trochu inak.. vycerpa dovolenku, ostatnu jej preplatia a nasledne ma podporu maximalnu... .. tiez ma to caka. s tym ze do prace mam ist 25 nov. v 30. nov vypoved, dovtedy cerpanie dovolenky, ostatnych 25 dni co mi ostava mi preplatia a tym sa mi zvysi denny vymeriavaci zaklad
@ayanamirei nie vzdy sa to tak rata.
@ayanamirei ani ja som nebola nikdy nezamestnana.. preto sa celkom tesim, ako sa nou na Vianoce stanem 😀 😀 aspon cez zime mesiace. hoc uz mam poriesene, ze cas venujem sebadovzdelavaniu . takze mam plan vyuzit ten cas efektivne
@zafir01 mne staci ta materska na ktoru pojdem - ale obavam sa, ze miesto samovzdelavania budem skor stracat mozgove bunky a iq 😂😅
@lucka_ke co v pripade, ze som zamestanana u sucasneho zamestnavatela kde cerpam RD a zaroven by som povedzme rok pracovala na dohodu alebo skrateny uvazok niekde ine? Ak by so mnou potom sucasny zamestnavatel rozviazal praocvny pomer po skonceni RD, tak podpora sa mi bude ratat z coho? Inak by som mala maximalku. Sa mi neoplati si privyrobit pocs RD?
@amienne mala by si ju ratanu z dohody
presne tak, počítal by sa ti príjem za posledné dva roky, čiže dohoda
Počas RD som inde nepracovala, ďakujem za radu 🙂
@veronikaszabova no idem toho Mihala citat este raz bo tam je niekolko prikladov. 🙈 _Ach
Môžem sa spýtať, postupovala som ako radite, dala som si dovolenku a nasledne výpoveď a vôbec som nedostala max.podporu ale vyrátali mi to z toho jedného dňa cize mám minimálnu, dostala som 230 euro. A to som predtým zarabala 1000 euro v čistom . Nechápem to... poradíte ci sa s tým dá niečo robiť?
@nanala85 preplatili ti dovolenku?
@veronikaszabova zatiaľ iba ten deň čo som si zobrala
no mali ti to dať v jednom, potom by sa ti celá suma dala na ten jeden deň a vyšla by ti max. podpora
kedy si presne čerpala dovolenku a kedy ti skončil pracovný pomer?
žiadaj písomne o vyplatenie zvyšnej dovolenky a o opravu výplatnej pásky, nakoľko náhrada za dovolenku ti patrí
Dobrý den, ja mám podobný problém chcem sa opýtať ako mám postupovať. Syn bude mať 23.9 tri roky 24.9 si vezmem dovolenku a 25.9 dám ukončenie PP dohodou. Zisťovala som si, že mám už len 5 dní dovolenky ak 1 deň si uplatnil ostanú mi len 4 dní na preplatenie. Vyjde mi tak Max. Podpora? Alebo mám radšej ukončiť k 24.9? Po asi RD som nepracovala. Dakujem
Pripajam sa k tebe janka3334,tiez mam malo dovolenky a neviem ako by to vislo 🤔
@betka23 podpora sa predsa rata z odrobeneho platu, o akej maximalnej podpore hovoris ? 🙂