Ahojte, prosim riesili ste niekto maximalnu matersku pri retazovom porode, podla rad p.Mihala, ze vas zamestnavatel zamestnal na 1 den s max.VZ? Preslo vam to v pohode na soc.poistovni? Lebo 6/2020 nastupujem opäť na MD z RD, takze by som to musela zriesit este v tomto mesiaci, ak je to mozne...(vdaka za odpovede ☺)
@jana993 Ahoj, no v robote sme sa dohodli nakoniec na 5 dni (tento týždeň, aby to nebolo zasa take ze iba 1 den) a na MD nastupujem v juni, tak uvidime ...beriem to ako risk a pevne verim, ze to bude OK 🙂
@katuska1987 Tak super. A riesil ti to zamestnavatel? Lebo ja som to chcela poriesit s nasim ekonom a ten ma odbil ze to je zlozite. Co tam k tomu vlastne treba? Prihlasit na tu povodnu zmluvu a potom odhlasit? S rodicakom sa asi nic neriesi ze za ten cas.
@jana993 hej, riesila mi to nasa ekonomka (pytala sa ale riaditela ci moze)...ja som jej vysvetlila o co ide, ukazala som jej aj knihu od Mihala a ona si to este pre istotu overovala na socialke ci sa to tak da( ze tam ma nejaku tetusku co jej vzdy poradi)...a ano, na tych 5 dni mi akoze ukoncila RD a prihlasila ma do zamestnania na tu moju povodnu zmluvu a od soboty budem zasa na RD, tak ako doteraz, s tym ze sme sa dohodli ze tie naklady co im vzniknu na odvodoch za tych 5 dni ze si to zaplatim☺ ale u nas s tym nemal nik problem ☺ este mi daco spominala ze jejmozno len podpisem nejaky papier akoze moje vyhlasenie ze som sa na 5 dni vratila do roboty...teraz je koniec roka, u nas je frmol vo firme, tak son sa akoze vratila pomoct 😂 uvidime v juni do akej miery to pomoze mne😂☺ ale ono je to o ochote toto hlavne a som rada ze s tym u nas nemal nik problem...
@katuska1987 Tak to mas super. A dakujem za info 🙂
@katuska1987 Nič zložite. Prihláška, odhlaska. Aby sa nepo.ral
A aj ste sa dohodli teda na zvýšení mzdy?
Ahoj. Akurat aj ja toto riesim. Podrarilo sa ti to nejak? S tym jednym dnom...