Baby čo poberáte materskú myslíte že tento mesiac by mohla prísť už piatok keď pondelok je sviatok?? Či príde až po sviatku??
Neboj bude na nakup.. 😀 nemožu nas nechat predsa 3 dni bez materskej 😎
jej,prva,tak by si mala pozvat na kavičku 😵
@oksi22 "Nemôžu nás nechať predsa 3 dni bez materskej", zaujímalo by ma, odkiaľ si čerpala termín výplaty materskej a povinnosť SP vyplatiť 15. deň v mesiaci. SP si určuje lehoty na výplatu sama, spravidla okolo 20. dňa kalendárneho mesiaca:
Lehoty na výplatu dávky
mesačne pozadu v lehotách určených Sociálnou poisťovňou, spravidla okolo 20. dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, za ktorý sa materské vypláca
@havana_frost Ty vieš ale potešit..diki..A už to tak bolo,preto som to napisala,ne vycucala som si to z prsta..Matersku som mala dostat v pondelok,ale dostala som ju v piatok!!!!!!!!!!aj teraz tak bude..
@oksi22 Ja som si ten predpis nevymyslela... ja len aby ste neboli prekvapené, že právny nárok na výplatu 15. a prípadne vopred, ak to pripadne na sviatok/víkend - neexistuje.
@havana_frost Ak nebude,tak nebude,nič sa nestane🙂
Mimochodom maš krasne detičky 🙂
@havana_frost
@oksi22 no baby. Dve babenky zo septembroviek 2014 už dostali materskú 8.9. Len pre info.
@evittam kebyze mi nepride tak by som tam rychlo naletela a uvidis ako by boli rychlo na ucte
Takže Žilina VUB zatiaľ PN, to je ako materská 🙂 . Takže SP posielala. Uvidíme rodičák 🙂
ja si mylim že pride v piatok,už to tak bolo.. 🙂