Ahojte,hladam mamičku,ktorá v blízkej minulosti pracovala v CZ, mohla by mi napisat správu ?? potrebujem súrne poradiť.Ďakujem
ahoj, mohli by sme sa spojiť cez skype,ja mam tiez ceskeho zamestnavatela a potrebujem naozaj poradit od niekoho skuseneho
@aams nemam skype na tablete a bohuzial nemam ani kedy sa porozpravat. Cez den absolutne nestiham pri dvoch detoch a vecer sa s manzelom mozme rozpravat len posepky v kuchynskom kute, kedze mame byt 2+kk a v kazdej izbe spi jedno dieta. Mozes mi napisat IP tu na koniku, odpoviem zajtra vecer.
Ahojte zenusky, prosim vas vedeli by ste mi poradit? Momentalne som zamestnana v Cechach, trvaly pobyt mam v SR. S manzelom cakame babatko. Ja mam zmluvu na dobu urcitu, ktoru mi predlzia do materskej. Narok na matersku mam. A teraz neviem ako to bude so zdravotnou poistovnou. Tym, ze plynule prejdem z pracovneho pomeru, ktory mi skonci o par dni ako nastupim na matersku, bude mi nadalej ZP platena v Cechach? Kto ju bude vyplacat- ceska socialna poistovna alebo stat, aj ked som obcan SR a nebudem zamestnana? Ostavame v CR, kedze manzel tu ostava pracovat. Dakujem.
Napis mi sukromnu spravu,mne sa podarilo vsetko blizsie zistit a viem ti dat aj kontakty
@aams aj ja by som potrebovala poradit...
Ja mam zamestnavatela v CR a uz som absolvovala dve materske, co by si potrebovala?