Materská pre Slovenky, ktoré pracovali v Čechách

aams
30. mar 2015

Ahojte,hladam mamičku,ktorá v blízkej minulosti pracovala v CZ, mohla by mi napisat správu ?? potrebujem súrne poradiť.Ďakujem

uhnakova
30. mar 2015

Ja mam zamestnavatela v CR a uz som absolvovala dve materske, co by si potrebovala?

aams
autor
30. mar 2015

ahoj, mohli by sme sa spojiť cez skype,ja mam tiez ceskeho zamestnavatela a potrebujem naozaj poradit od niekoho skuseneho

uhnakova
30. mar 2015

@aams nemam skype na tablete a bohuzial nemam ani kedy sa porozpravat. Cez den absolutne nestiham pri dvoch detoch a vecer sa s manzelom mozme rozpravat len posepky v kuchynskom kute, kedze mame byt 2+kk a v kazdej izbe spi jedno dieta. Mozes mi napisat IP tu na koniku, odpoviem zajtra vecer.

mahuliena1
10. apr 2015

Ahojte zenusky, prosim vas vedeli by ste mi poradit? Momentalne som zamestnana v Cechach, trvaly pobyt mam v SR. S manzelom cakame babatko. Ja mam zmluvu na dobu urcitu, ktoru mi predlzia do materskej. Narok na matersku mam. A teraz neviem ako to bude so zdravotnou poistovnou. Tym, ze plynule prejdem z pracovneho pomeru, ktory mi skonci o par dni ako nastupim na matersku, bude mi nadalej ZP platena v Cechach? Kto ju bude vyplacat- ceska socialna poistovna alebo stat, aj ked som obcan SR a nebudem zamestnana? Ostavame v CR, kedze manzel tu ostava pracovat. Dakujem.

aams
autor
10. apr 2015

Napis mi sukromnu spravu,mne sa podarilo vsetko blizsie zistit a viem ti dat aj kontakty

malyslonik
7. apr 2019

@aams aj ja by som potrebovala poradit...