Ahojte, prosim ak su tu mamicky policajtky, ktore poberaju matersku po novelizácii, ktora je ucinna od júla 2021, vyšiel vám fakt cca cisty plat? Ďakujem
@marylin84 zdravim, ano vysiel... mozem sa ja nieco spytat? neviem sa dopatrat v zakonniku nikde, ze ci ako policajtka mozem zostat na rodicovskej a nastupit do prace na ciastocny uvazok? viem, ze nepolicajtky taku moznost maju a ja som v policii velmi kratko a ani nvm od koho si to zistit... dakujem
@ingica185 neviem momentálne odpoveď, spytaj sa nadriadeného, prip. hľadaj v 73ke alebo v zakone o sociálnom zabezpečení policajtov, ale skor v 73ke, ale skor nie, ako áno, ozbrojené zložky majú robit pre štát, nie doma byt s detmi a popritom inde zarábať
@marylin84 zdravim, ano vysiel... mozem sa ja nieco spytat? neviem sa dopatrat v zakonniku nikde, ze ci ako policajtka mozem zostat na rodicovskej a nastupit do prace na ciastocny uvazok? viem, ze nepolicajtky taku moznost maju a ja som v policii velmi kratko a ani nvm od koho si to zistit... dakujem