Ahoj te chcela bi som sa informovat ze ked mi materska chodi na ucet postova banka dokolkej mi môzu na behnut na učet
Lebo minuli mesiac som ich mala na ucte na obet medzi, 11 tej a 12
@hoffmanka vôbec nechodí do 15teho vždy...
@klarissa25
@beky1813 DO 15teho znamená, že môže aj 12teho, 11teho, 8meho ale aj 15teho...
@hoffmanka velakrat chodi aj po cize napriklad 16teho
@klarissa25 samozrejme, že chodí ak to vychádza na víkend alebo na sviatok. To sa tu fakt všetci musíte chytať do podrobna za každé slovíčko? Veď je to až smiešne.
@hoffmanka to nie je o chytani za slovicka ale o uvedeni spravnej informacii
Nemusi do 15- teho...mne dnes este nenabehla napriklad...po ine mesiace ano, no dnes este nie
Tak vam ďakujem zatial
ahojte baby mozno blba otazka ale ked vam chodi materska je tam odosielatel socialka alebo zamestnavatel?...pretoze mne nieco prislo a neviem ci je to materska kedze tento mesiac mi ma prist prva😂
doommii a s tvojho učtu ti prišla ta sprava aki nadpis tam maš
@doommii však ti prišiel papier domov o výške materskej, tak si to vypočitaj koľko ti malo prísť...
@klarissa25 uz viem co to je nieje to materska😊
@evittam mna to pomylilo ztohl dovodu ze som zabudla ze mi pride este plat ...a kedzf ja som mala vsetko pisane tak ma to poplietlo lebo me chvalabohu nebude chodit materska ako vacsine zien a to je 400 cc ea to si myslim ze je fakt maloo obdivujem zeny ktore to stoho davaju hlavne slobodne mamicky👍
Mne tiez este materska tento mesiac neprisla :D tak asi nechodi do 15teho
Ahoj blumie chcem sa spitať či tebe už prišla materska lebo mne mala dojsť včera a nič
@evittam trapna si uplne!
@niksniks9999 tak ona tu radi a je trapna... Ale hej na Slovensku je vsetko mozne..
@essmi tak chodí do 15teho dňa v mesiaci, tak záleží kedy to poslali. Prevod trvá max 3dni, ale za toľko príde už aj zo zahraničia.