Mám otázku na tie mamky čo mali reťazovy pôrod a prechádzali plynule z rodičovského príspevku na materské. 20.4 som nastúpila na materskú a ukončila od 19.4 rp na staršie dieťa a bolo mi povedané že za daný mesiac dostanem aj príspevok aj materskú, ale mne sa to nezdá. Jedine ak mi materskú vyplatia len za tých 10 dní v apríli. Akú máte skúsenosť s týmto?
@annamivo a prosím ťa ako dlho trvalo,kým ti prišiel list zo sociálky ? Ja som od 4.8. na materskej a stále mi nič neprišlo...
@majuska1189 SP ma na rozhodnutie 60dni. Si na MD od 4.8.a cakas ze za 4dni ti malo prísť rozhodnutie.🤣🤣🤣🤣
@evittam ale doručené to tam majú už od júla....len nechcem mať potom nejaké zbytočné komplikácie s úradom práce...čítala som kdesi,že už aj ktosi ten rodičovský vracal....
@majuska1189 Ako píšem maju 60dni
@majuska1189 rodičovský je za celý mesiac vyplácaný, materské je za počet dní. To jediné že by ti vyplatili navyše. Mne to prišlo asi mesiac ako som to dostala.
@annamivo ďakujem za odpoveď 😊
Môžem otázku ? A ste zamestná stále ? Ja som to akurát riešila bola som zrušiť rp a povedali že ho zrušiť nemôžem kým nemám vyrovnanie zo sociálky ,na MD som od 30.4.