Manžel home office a ja s 18 mesačným na materskej

16. aug 2021

ahojte privitam rady ako to zvladate ked mate manzela doma za kompom a k tomu male dieta. ako sa nerusit navzajom. jasne ze sme vonku kolko sa da ale v horucave cez obed sa neda ani za dazda atd. ak aj pospi v kociku tak viac ako 2.5hod voblu nie sme. a treba aj varit prat upratat

ukulela
16. aug 2021

manzela odpratat do spalne aj s PC a nech vychadza len na wecko. . myslim, ze tak by mal mat viac kludu. obyvka a kuchyna je asi viac vyuzivana tebou a dietatom cez den.

ofzuza
16. aug 2021

No to je tazko. My mame uzavretu pracovnu, napriek tomu nemame klud.

pseudomonas87
16. aug 2021

Manžel má pracovnu. Nech sa presunie do spálne.

tanyan
16. aug 2021

Nech sa uprace niekam, kde nebude zavadzať a dá si slúchadlá. Ja som sa odpratala do detskej aj so slúchadlami a manžel s dcérou (6 ročná) mali celý byt pre seba. Do obývačky som išla akurát na obed, pokiaľ som práve nevisela na online mítingu...

kiki68
16. aug 2021

Ma pracovnu a inak sme dost vonku. Je to tak nejak z jednej aj druhej strany o kompromisoch

autor
16. aug 2021

no. dakujem za rady. problem je ze jeho pocitace su fakt velke a nasa spalna fakt mala. nie je tam priestor . . .

ofzuza
16. aug 2021

Alebo si prenajat daky priestor. Kamos to urobil, bo nemohol doma vydrzat. Su aj take zdielane pracoviska

galganka
16. aug 2021

Pridaj k tomu malému ešte dvoch väčších. Hold, obývačka je počas meetingov a volaní pre nich nedostupná a čo najviac sme vonku....

zuvelyn
16. aug 2021

tak ked nemozes odpratat do spalne muza tak tak odprac seba s dietatom, resp do detskej izby. Ja mam vlastnu pracovnu a veru je aj to je niekedy o polacicu ked sa vedla sali muz so synom, neviem si predstavit byt v jednej miestnosti.

buducamama
16. aug 2021

A nemoze uz chodit do officu? Ked nema svoju pracovnu. Ved sa vsetko rozbieha. Myslim, ze aj jemu by to bolo pohodlnejsie.

ivula0807
16. aug 2021

Neviem kolko izbovy byt mate...
Manzel je na home office uz viac ako rok, je zavrety v spalni, ma tam pocitac, vsetko vybavenie, ktore potrebuje. My sme s dverkou (3 roky) vela von samozrejme ale ked sme doma sme v jej detskej izbe, alebo v pohode aj v obyvacke. Ona sa postupne naucila nekricat, neotravovat tatina, teda nebehat mu do izby, nebuchat mu na dvere.
Zvladame to takto uplne v pohode, vsetci sme spokojni.

nikpa
16. aug 2021

To isté sme pred časom riešili. Muž v kuchyni za kompom, ja s deťmi väčšinu času v obývačke, máme to prepojené. Všetci nervózni lebo sme sa rušili navzájom, tak sme do spálne napratali malý stolík, stoličku, kúpili nový router a odvtedy je pokoj.

katulienkax
16. aug 2021

ono to je pekne ked pracuje jeden a robime mu pokoj ale ked pojdete do prace a budete obidvaja HO a zavru vam skolku tak kto koho bude odpratavat aby mal klud ...

ukulela
16. aug 2021

Detská? Či je len 2izb byť? Ak je to dlhodobé, skrátka musi ist do priestoru, ktorý ty nepotrebuješ k fungovaniu s dieťaťom. Nevieme, ako máte dispozicne riešený byt. Nemôže ísť ku nejakému známemu? Kamošovi?

yanni
16. aug 2021

Ono to mas este stastie, ze si doma na len jedno dieta. U nas bol iny masaker. Skolacka za compom homeschooling, muz home office, a este dvojrocna doma. No a ak to na jesen zase zarvu, tak to uz bude na psychiatriu. Kedze uz aj ja sa vraciam do prace. Cize, staršina homeschooling, mladsia do spooky nebude moct, muz homeoffice a ja tiez homeoffice. Chlani nastastie na intraku.