Ahojte,
Mam taky mensi problem. Rodicovsku dovolenku som ukoncila v septembri a dcerka zacala chodit do jasli. Prispevok na jasle mame.
Zacala som pracovat ale proste pri dvoch detoch a starej mamke nestiham a jednoducho to nepojde. Moja praca je prilis narocna na cas a neviem to sklbit tak aby bolo vsetko ok a hlavne som z toho taka unavena ze citim ze to proste takto dalej nemoze byt.
Mam uz vo vyhliadke inu pracu, ktoru budem moct robit z domu ale este nie su nalezitosti dotiahnute uplne.
Moja otazka je taka, ze ci sa vratit na RD - ci sa to vobec da (s tym ze dieta zostane v jasliach)? Alebo je jednoduchsie sa zaregistrovat na urade prace a myslim za ten cas by sa dalo doriesit aj papierovacky ohladom tej druhej prace ..?
Dakujem krasne za odpovede 🙂
Moja praca vyzaduje viac ako 8,5 hodiny a skrateny uvazok zial neprichadza do uvahy.. to lepsie je realne ziadne balenie a podobne srandicky na doma 🙂 to sa nebojim ze to nevyjde ide len o to ake moznosti mam ked dam vypoved 🙂 ale dakujem
no, v prvom rade prehlás jasličkový príspevok na manžela a potom možeš ukončiť pracovný pomer a ísť sa nahlásiť na úrad práce.
kolko maš odrobené pred materskou a RD? ak dosť, dostaneš aj podporu v nezamestnanosti
Dakujem velmi pekne za pomoc 🙂
@lovelly26 na tvojom mieste by som si skratila uvazok v praci a pockala ako sa veci vyvinu. Videla som uz vela ludi co popodavali vypovede, lebo mali nieco lepsie a nakoniec z toho nic nebolo