chcela by som sa poradit mám nárok na predlženie materskej ked mi dovrši dieta 3roky
moje dieťa nema zdravotne problemi ano mislela som ten pandemický rodičak moje dieťa dovrši v septembry 3roky keby že požiadam o predlženie či mám narok nadalej dostavat pandemicky prispevok
@adrianabarto zalezi ci si zamestnana, alebo mas iny prijem...
niesom zamestnana ani nemam žiadný iný prijem len tento rodičovský prispevok
@adrianabarto v tom pripade ano, ak este bude v tom case vyplacany...narok na pwndemicky budes mat az od novembra, kedze za september este dostanes v oktobri...a nikto nevie ci vtedy este bude
A ako bonus dostanes pravidla slovenskeho jazyka, aby si potom bola lepsie uplatnitelna na trhu prace.
@adrianabarto ved toto riešiš každý deň... Dnes ani zajtra ti nikto nerpovie s istotou co bude v septembri alebo októbri
kedy si to možem požiadat v oktobry?
@ofzuza ty neuražaj ok?
@adrianabarto
Každý Váš príspevok len potvrdzuje, že ten spomínaný "bonus" je viac ako potrebný....
@adrianabarto na urade prace vas budu kontaktovat , ked sa tam zahlasite, ked dovrsi 3 roky. Oni davaju podpisat papier
Uz zase?
aha dobre dakujem velmi pekne
Materska bola 34 týždňov, Potom je do 3 rokov dieťaťa rodičovská dovolenka. Dá sa predĺžiť do 6 rokov dieťaťa zo zdravotných dôvodov. Čiže pokiaľ má dieťa nejaké diagnózy, dá sa požiadať o predĺžený rodičak.
Pokiaľ sa pýtaš na pandemický rodičak, na to je príliš málo info, či máš nárok 🤷 v zásade,ak bude pokračovať a nemáš pracovný pomer ani nárok na podporu, tak asi áno