Mám nárok na predlženie materskej?

adrianabarto
5. aug 2021

chcela by som sa poradit mám nárok na predlženie materskej ked mi dovrši dieta 3roky

lilinka88
5. aug 2021

Materska bola 34 týždňov, Potom je do 3 rokov dieťaťa rodičovská dovolenka. Dá sa predĺžiť do 6 rokov dieťaťa zo zdravotných dôvodov. Čiže pokiaľ má dieťa nejaké diagnózy, dá sa požiadať o predĺžený rodičak.
Pokiaľ sa pýtaš na pandemický rodičak, na to je príliš málo info, či máš nárok 🤷 v zásade,ak bude pokračovať a nemáš pracovný pomer ani nárok na podporu, tak asi áno

adrianabarto
autor
5. aug 2021

moje dieťa nema zdravotne problemi ano mislela som ten pandemický rodičak moje dieťa dovrši v septembry 3roky keby že požiadam o predlženie či mám narok nadalej dostavat pandemicky prispevok

rachel36a
5. aug 2021

@adrianabarto zalezi ci si zamestnana, alebo mas iny prijem...

adrianabarto
autor
5. aug 2021

niesom zamestnana ani nemam žiadný iný prijem len tento rodičovský prispevok

rachel36a
5. aug 2021

@adrianabarto v tom pripade ano, ak este bude v tom case vyplacany...narok na pwndemicky budes mat az od novembra, kedze za september este dostanes v oktobri...a nikto nevie ci vtedy este bude

ofzuza
5. aug 2021

A ako bonus dostanes pravidla slovenskeho jazyka, aby si potom bola lepsie uplatnitelna na trhu prace.

sense
5. aug 2021

@adrianabarto ved toto riešiš každý deň... Dnes ani zajtra ti nikto nerpovie s istotou co bude v septembri alebo októbri

adrianabarto
autor
5. aug 2021

kedy si to možem požiadat v oktobry?

adrianabarto
autor
5. aug 2021

@ofzuza ty neuražaj ok?

draik
5. aug 2021

@adrianabarto
Každý Váš príspevok len potvrdzuje, že ten spomínaný "bonus" je viac ako potrebný....

katka533
5. aug 2021

@adrianabarto na urade prace vas budu kontaktovat , ked sa tam zahlasite, ked dovrsi 3 roky. Oni davaju podpisat papier

kitycat
5. aug 2021

Uz zase?

adrianabarto
autor
5. aug 2021

aha dobre dakujem velmi pekne