Mám nárok na nejaký príspevok popri rodičovskom?

marsiii69
8. jan 2013

Som slobodná mamina a otca nemám uvedeného v rodnom liste, dostavam mesačné dávky vo výške 217 eur,( je to rodičovský s rodinnými prídavkami,) chcela som si dat ziadost na prispevok v hmotnej nudzi s prispevkom na byvanie,ale vypočítali mi vraj len 13 eur,, nechapem to,dakujem za rady

stanislavao
8. jan 2013

no to viete, ked nie ste ciganka, tak clovek nema narok na nic. keby ste boli, tak dostanete aj vyse 500e. ako je to mozne, ze vam vypocitali len 13e? sa ich opytajte, ze ako to pocitali. to je nemyslitelne, aby neplatili zakony pre vsetkych rovnako. ved z coho ma clovek zit. ak vam neporadia, ja by som sa na vasom mieste obratila na televiziu. ked je v spravach nejaka reportaz na jojke, alebo markize, tak potom sa zrazu vsetko pohne a hned ma zena narok. urcite ziadajte prispevok na byvanie, na kurenie, alebo nieco.

ludka140281
8. jan 2013

ono sa to vyratava z životneho minima a vy ste dvojčlenna rodina,teda musí vám niečo vyjst,treba ist zas na socialku,na mestsky urad,proste všade,urad prace....... z tej smiešnej sumy nieje možné žit ako človek,,,,,zaplatite byvanie a strava? hygiena? lekar?.....netreba sa bat,pytajte sa na všetkých možných uradoch,suhlasím s vyrokom stanislavao ohladne farby pleti,prečo oni ano a mi nie?...ak byvate v byte ešte s niekym,nedaju vam nič,ale ak len s dcerkou,tak musia....držím prsty

fraufrt
8. jan 2013

asi neporadim, ale ak nezijete sami, ale v spolocnej domacnosti napr s rodicmi... tak to bude asi tazke...