🙂 🙂 Mile mamicky chcela by som sa spytat ci mam narok na porodne (kočikove) ked cakam druhe dieta .....syn sa my narodil teraz vo februari a druhe babetko sa ma tiez narodit vo februari preto sa chcem spytat ci mam vlastne narok 😒 🙂 dakujem za odpovede prajem pekny vecer Lenka 🙂
dakujem velmy pekne 🙂 som bola uz ztoho mimo trocha kedze matersku uz nepoberam ale len ten rodicovsky prispevok a stale niake zmeny su 🙂 🙂 tak to pojdem normalne vybavovat ako pri prvom dietati ??? 🙂
No a hlavne že tu niekto minule písal ako to idu od nového roka rušiť,ale kukala som po nete anič také som nenašla 😉 Tal ja v to dufam že to nechaju tak ana tie tri detičky to dostane každá z nás!!
@zuzi0911 no uz by som to chcela mat za sebou lebo maly ma 8 mesiacov a stale len hrat sa chce caka ma svadba buduci mesiac tak ani moc neodichujem a vecer to pocitujem ked si idem lahnut nohy my opuchaju malinke kope o dusu a ked dam maleho drahemu tak je maly rozblazneny potom a nechce spavat 😀 tak ja potom nervacim 😀
@lenkadado Veru tak,,,,predtým an začiatku aj ja som mala na narok na matersku,,aj som ju dostavala,potom sme dostavali tie čo si odpracovali najmenej tých 270dni mali narok na tých 256€, a zmenilo to tak že teraz nás všetky hadžu do jedného vreca aj tie čo si odrobili aj tie čo nie dostavaju tu istu sumu len 194€ čo je fakt pod uroven!!
dievčencea koľko sa dáva kočikovné??
@raza ta suma je rozdelena preto lebo su to dva rozne prispevky ... a roznymi podmienkami naroku napr. ti co si beru babenko do osvojenia maju narok len na tu mensiu sumu a nie na ten priplatok tu vacsiu sumu lebo tam nemozu splnit tie podmienky naroku
ďakujem
@lenkadado ahoj ja som dostala minuly rok. myslim ze kocikove sa dostave ete na tretie dieta potom na dalsie nie ale to som si neni ista. ale na druhe dostanes 🙂