Ahojte dievcata. Chcela by som sa spytat najma tych, ktore boli na rizikovom tehotenstve a teda PN od priblizne 6tt. Ma to vplyv na vysku materskej? Ak by som bola celeho tehotenstvo PN tak materska sa vyratava aj z PNky alebo ako to je? Viete mi niektora povedat? Dakujem pekne
@myjuska keď tento rok máš termín pôrodu a pracovala si u jedného zamestnávateľa tak sa ti materská počíta ako priemer platov za predchádzajúci kalendárny rok
@kika3111111 som zamestnana od januara 2016 u jedneho zamestnavatela a termin mam az buduci rok, ale obavam sa, ze celu dobu budem na rizikovom. Preto sa pytam
Nema vplyv, vlastna skusenost
Cele tehotenstvo som bola pn, dokonca mi počas pn-ky skoncila aj pracovna zmluva na dobu urcitu a nemalo to žiadny vplyv na vysku materského, pocitali mi z priemerneho prijmu
@myjuska pn sa nezaratava do vypoctu materskeho. To je na 100 percent
Ahojte. Čiže ak mam 2.1.2021 nástup na MD bude sa mi počítať rok 2020. Ale v roku 2020 som odrobila iba 154 dní, nakoľko som ostatné dni bola PN. A príjem za rok 2020 bol 6369,07 eur za tých 154 dní. Čiže ako mi to budú počítať? U zamestnávateľa som zamestnaná na neurčito od roku 2012. Ďakujem za odpoveď
nie, nema