ahojte je tu niekto kto ziadal o maternity grant?ja som uz odoslala formu ale stale rozmyslam,pisalo tam odoslat s ostatnymi dokumentmi,ale akymi?nikde vo formulari ani na ich stranke sa nespomina ake ine doklady treba odoslat spolu s formularom.
@brigus198754 oki dakujem za odpoved 🙂
to je prispevok 500 libier na zakupenie tzv.vybavy pre baby.daj si do google.
ahoj a dalo by sa o to požiadať aj ked idem z materskej na matersku? ak ano kde najdem tlačivo? dakujem
To sa musi osobne, bud ty alebo niekto koho splnomocnis.
@livuska1 Vidim, ze na kazdom urade inac "uraduju". Ja som to vobec nepotrebovala prekladat, skus tam mozno zavolat ci by to akceptovali neprelozene. Alebo sa spytaj ako to, ze v Ke to netreba a oni to chcu.
Co sa tyka gp tak skus im na recepcii vysvetlit o co ide a ak nebudu ochotni tak si daj appoitment u gp a "donut" ho 🙂
Druhe potvrdenie som vybavovala u ineho gp, tiez mi povedala, ze nevie co to je, ale ponahlala sa a rychlo to vypisala. Aj som jej povedala, ze tam ma preklad takze nemozu sa vyhovarat na to, ze nevedia co vypisuju. Ak by si nepochodila tak skus tu midwife aj ked to nie je pre nu urcene. Alebo ak nemas jedneho lekara ale daju ta k hocijakemu ked sa objednas tak by som vyskusala ineho.
Ja som mala pred dvoma rokmi tam nepotrebujes ziadne papiere a do dvoch tt mas peniazky na ucte on 😉 i si to pozistuju.