Vláda schválila po RD ísť na OČR ( ja som nepracovala u nijakého zamestnávateľa ) a môžem popri OČR brigádovať ??
@adriana9988 Skus si najskôr prečítat co schvalili.
@adriana9988
Parlament schválil aj pomoc rodičom trojročných detí, ktorým končí poberanie rodičovského príspevku počas krízy okolo nového koronavírusu, či obmedzenie platenia hotovosťou v Sociálnej poisťovni.
Po novom po skončení materskej rodičia trojročných detí alebo rodičia šesťročných deti s dlhodobo nepriaznivým zdravotným stavom budú môcť pre nový koronavírus čerpať ošetrovné. Týkať sa to má tých prípadov, keď rodič nebude môcť nastúpiť do práce, pretože nemá kam dať svoje dieťa pre zatvorenie škôlok. Toto opatrenie sa má vzťahovať aj na náhradnú starostlivosť.
@evittam dalujem pekne aspon niečo normálny
@fidka79 vy si dávajte pozor na jazyk
@adriana9988 Preco sa vyhrážas? Ma pravdu. S prepacenim h.vno si do SP odviedla a cakas dávky? Z coho? Za co? Prečo? Tri roky si dostala. Malo?
@adriana9988 Mozes pracovať popri poberani RP.
@evittam akoze ja som sa pýtala nechápem tomu až tak
@adriana9988 podľa mňa nie keď nie ste zamestnaná lebo ju nemajú z čoho počítať keby ste boli zamestnaná a idete z RD na OCR tak ano
@zuzu1232 dakujem veľmi pekne
@evittam chápem už dakujem končím konverzaciu
@anika17 dakujem
Nemas narok ba OCR nakolko nie si v pracovnom pomere. Ak by si sa zamestnala tak mozes ist na OCR.Ziadna brigada a cerpat OCR!