Chcem sa poradit konci mi rodicovska dovolenka k 1.10.2016 a chcem vediet ci budem mat este v mesiaci oktober vyplatenu rodicovsku alebo uz nie. dakujem
@bocianka123 ale maly sa narodil 1.10. 2013 to je iba jeden den v mesiaci to uz mi vyplacat v novembri nebudu.
@adelsa stačí iba jeden deň v mesiaci... dostaneš plnú sumu za celý október... vyplatené v novembri, Rodičovský sa vypláca o mesiac spätne... to sa tuším iba materská takto počíta na dni. rodičovský nie ...
@bocianka123 aha to som nevedela. dakujem
Mamičky neviem či to sem patrí chcem sa spýtať. 10.9.2016 mi končí rodičovská avšak budem dávať výpoveď. Chcem sa spýtať či budem mať nárok na podporu.pracovala som tam nepretržite od roku 2007 s tým že od 2013 som bola na materskej a potom doteraz na rodicovskej.pracu si hľadám no do starej sa z rodinných dôvodov vrátiť nemôžem.dakujem za odpovede
Mne sa jedná len o ten dátum aby som tam daco nepokaslala.dakujem za info.lebo dnes uz mam hlavu ako melón 😭
Kedy je dieta presne narodene? Ak 1.10 tak dostanete este v novembri za oktober.