Ahojte žienky! Prosím vás ak by mi niekto vedel poradiť budem veľmi vďačná..Priznám že v týchto veciach neviem chodiť a odkladám to a potom mám z toho len stresy, ktorých mám už aj tak dosť..24.1.2018 bude mať dcérka 3 roky, ale počas tehotenstva som sa presťahovala 300km od mesta kde som bývala a pracovala..Dcérka nechodí do škôlky a ja tu samozrejme nemám ani prácu, takže budem ostávať na neplatenej rodičovskej dovolenke...Lenže ja ešte som akoby stále zamestnaná u mojej zamestnávateľky, pracovala som v zdravotníctve a moja šéfka je už stará lekárka na dôchodku takže s nou sa spojiť je veľmi ťažko žiaden mail a také nefunguje..A ja teraz som v strese že kedy vlastne dať tam výpoveď, či to bude stačiť poštou, a kedy riešiť tie ostatné veci okolo konca rodičovskej..
Myslíte že to bude stačiť riešiť po novom roku? Či už je teraz neskoro?
Ďakujem pekne 🙂
@sumalee ak sa dohodnete na ukončení prac. pomeru dohodou, tak jej zašli výpoveď doporučene do vlastných rúk k 24.1.2018, keďže teoreticky by si mala nastúpiť 25.1.2018 do práce. Ak s tým ona nebude súhlasiť, tak jej to síce tak isto oznám, ale dáš klasickú výpoved, kde ti plynie 2 mes. výpovedná lehota, počas ktorej ale musíš pracovať alebo si čerpať dovolenku, ak nejakú máš. Rieš to ihned, ja by som to neodkladala, načo?
Tak riešiť by si to mala, keď ti padne rodičovská dovolenka. Vtedy by si sa teoreticky mala vrátiť do práce nie? A áno stačí ak ju pošleš poštou 🙂