Zdravim,uz teraz viem.ze som urobila hlupost ,ked som pod nadtlakom podpisala pred nastupom na matersku vypoved a kedze mi konci o dva mesiace rodicovska,zistujem,ze tym padom nemam na nic narok. Mam vsak otazku,vo vypovedi sa zaviazali,ze ma vezmu naspat ak budem chcciet a ak by som nastupila aspon na jeden den ,bralo by sa to potom rovnako rd ako len prerusenie poistenia ,alebo nie? Viete mi prosim poradit,ja nemam hlavne kde dcerku nechat,inak by som do prace sla . Dakujem
Teraz ti už nepomôže ísť tam na jeden deň. Tak sa daj na neplatenú rodičovskú aspoň kým vyriešiš kde dáš dcérku kým budeš v práci
Nabudúce, kľudne si takýto dokument zober domov a skôr ako ho podpíšeš, dobre si svoje konanie rozmysli... nepoznám okolnosti Tvojej výpovede, ale ako tehotná si predsa mala mať tzv zákaz výpovede v ochrannej dobe
to,ze som urobila chybu viem,dakujem za odpovede
@jaska123 nie také nefunguje, lebo ty si celé tri roky nebola evidovaná ako zamestnanec v SP takže den ti by ti nepomohol ... urobila si veľkú chybu, ked si podpísala výpoved. Ved počas MD a RD by s tebou nemali žiadne náklady a ty si sa pripravila o podporu a keby len o tú, ale aj o prípadnú dalšiu materskú.