Prosím vás 24.7. mi skončila RD, v práci som čerpala dovolenku a 31.7. som ukončila TPP. Chcem sa ísť nahlásiť na upsvar .. prosím vás čo k tomu potrebujem a co treba všetko vybaviť? Dcérka nastupuje 1.9. do školky. 20 rokov som odrobila v jednej firme a nemám ani tušenia čo všetko je potrebné riešiť
@mandarinka555 áno prácu si hľadám. Ale potrebujem vykrit august a polku septembra
@mandarinka555 čo je to za otázku? Veď ona nepíše že nechce pracovať. Pýta sa na úrad práce. Ak si chce hľadať prácu, nech je na úrade práce. Dostane podporu a bude za ňu platiť štát zdravotné poistenie. Ak robila 20 rokov, prečo by to nemala využiť a prečo by si mala platiť poistenie sama?
@titinkaa11 potrebuješ občiansky preukaz, kópiu nejakého dokladu ktorý preukazuje ukončenie pracovného pomeru a kópia dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní.
Vieš čo, akurát dnes som to riešila. Napísala som na upsvr pani pod ktorú spadám (našla som si na internete medzi kontaktmi), poslala mi všetky dokumenty mailom, napísala že potrebujem všetko vyplniť a plus kópiu výpovede a ukončeného vzdelania.
Potrebuješ op, kópiu výpovede, ja som dávala aj kópiu zapoctoveho listu. Dá ti tam tlačivá, ktoré tam vyplnis.
@titinkaa11 A nechceš si radšej hľadať prácu?